A fejlesztők tovább csigázzák a játékosok kíváncsiságát.

A hét elején már összegyűjtöttük a Season 4 várható újdonságait, hiszen a papírforma alapján jövő hét közepén meg kell érkeznie az új Call of Duty szezonnak. Hivatalos dátum egészen idáig nem volt, ám a korábbi szezonok tapasztalatai, az egyre növekvő marketinghadjárat és az új pálya bemutatása eléggé árulkodó jel volt a közösség számára. Szerencsére nem is húzták sokáig a fejlesztők, június 14-én este 20:00 órakor meg is érkezett a hivatalos bejelentés.

Jövő héten, június 22-én tényleg érkezik az új szezon!

 

A negyedik közös Warzone x Vanguard Season borítóképeit megtalálhatjuk a fenti képen, egyértelműen az aranyat és az új mapot helyezik előtérbe a Call of Duty fejlesztői. Hogy egy kicsit felcsigázzák a játékosok kíváncsiságát, egy fél perces ízelítőt is kaptunk a pálya legfontosabb helyszíneiről:

 

A Caldera rajongóknak sem kell csüggedniük, hiszen a pálya életenének legnagyobb átalakításának lehetünk szemtanúi jövő héten. A fejlesztőket ismerve a nerfeket és buffokat sem ússzuk meg, várhatóan minden kategóriát érintenek majd a Raven Software programozói. A Vanguardba visszatér egy ikonikus pálya a USS Texas képében, illetve a harmadik szezonban elhanyagolt zombi mód is rengeteg újdonsággal bővül majd.

A hétvégéig remélhetőleg a frissítést összefoglaló Roadmap is megérkezik, mely alapján már felkészülten vághatunk neki a jövő szerdán elstartoló új szezonnak.

Mit szóltok az új pályához?

2.5x nagyobb, mint Rebirth Island – Hogy tetszik az új Warzone pálya?

×