Két héten belül már élvezhetjük is az újdonságokat.

A Warzone Season 3 Reloaded frissítése még csak pár hete érkezett meg az éles szerverekre, ám ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők ülnének a babérjaikon. Javában készítik elő a Warzone és Vanguard negyedik közös szezonját, mely papíron két héten belül már a felhasználók gépeire is megérkezik majd.

Rengeteg információ még ködös számunkra, ám az adatbányászoknak és a fejlesztők, kiadó által csepegtetett hivatalos információknak hála lehet némi elképzelésünk, hogy mire is számítsunk az új frissítésben. A hivatalos roadmapot talán már a hét vége felé vagy jövő hét elején megkaphatjuk, így nem kell sokat várnunk a lentebb felsorolt pletykák, leakek igazolására sem.

Nézzük is, hogy mit tudhatunk a Season 4-ről!

A megjelenés időpontja

Az Activision és a Raven Software hivatalos információt ezzel kapcsolatban sem osztott még meg, ám több jel is arra mutat, hogy június 22-én érkezhet meg a frissítés. A szokásos ütemtervet nézve is stimmel a dolog, illetve a fejlesztők által publikált Playlist tervezet is 22-én ér véget. Ennél több bizonyíték nem nagyon kell, maximum akkor változhat a dátum, ha valamilyen nagyobb problémába futnak bele a programozók a tesztelés során.

Operatorok

Pár napja az adatbányászok rábukkantak néhány szövegfoszlányra, mely alapján az érkező Vanguard/Warzone Operatorok listáját is felvázolták. Legalább három karakterrel bővül a játékok repertoárja, a következő Operatorok érkezésére kell felkészülnünk:

  • Butcher
  • Callum
  • Ikenna

Új pálya?

 

A fejlesztők már a Playlist frissítésben elárulták, hogy június 20. és 22. „titkosított” játékmódokkal készülnek Rebirth Island szigetére. Könnyen lehet, hogy búcsúzunk is a kisebb pályától, egyre több jel utal erre. Ha minden jól megy, akkor már hétfő este újabb információkkal lát el minket a Call of Duty marketing csapata. A közösség szerint nagy esély van arra, hogy ez a pálya lesz az átvezető kapocs a Warzone és a Warzone 2 között, ám erre utaló bizonyítékokról egyelőre még nem beszélhetünk.

Caldera

Caldera sem ússza meg, sőt, a fejlesztők elmondása szerint az eddigi legnagyobb átalakuláson mehet majd keresztül a megjelenése óta a játék nagyobb pályája. Számíthatunk új POI-kra és a létező helyszínek átalakítására, illetve az Underground Transit Systemhez hasonló mechanikák, funkciók megérkezését sem zárhatjuk ki.

Vanguard és Zombi mód

Az elmúlt napokban felbukkanó információk alapján erős a gyanú, hogy a Call Of Duty: WWII-ból ismerős USS Texas map visszatérhet a Call of Duty világába, sokak nagy örömére. A fejlesztők meglehetősen csendesek az update-tel kapcsolatban, így további érkező pályáról vagy fegyverekről egyelőre nincsenek pontos információk a birtokunkban.

A zombi mód meglehetősen kevés újdonsággal és frissítéssel gyarapodott a harmadik szezon során, ám annál izgalmasabb lehet a Season 4-es frissítés a mód rajongói számára. A Shi No Numa pálya felújított változatát köszönthetjük majd az új szezonban, de érkeznek új questek, Easter Eggek és Pack-a-Punch camok is.

Ti melyik újdonságot várjátok a legjobban?

Zseniális módszerre bukkantak – Így éld túl a halálos Semtex támadást Warzone-ban

https://leet.hu/shop/newmerch/

×