A felhasználók fantáziája nem ismer határokat.

A Warzone repertoárjában a fegyverek mellett kiemelt szerepet kapnak az egyes tárgyak, eszközök is. Néhány különleges tulajdonságával nyerte el a felhasználók tetszését, míg más tárgyak, mint például a Semtex a garantált öléssel csábítaná magához a játékosokat. Ilyen szintű FPS játékoknál általában mindenre van valami ellenszer, ám a Semtex esetében elkerülhetetlen volt a sorsunk.

Egészen idáig, a felhasználók találtak egy módszert, mellyel megmenekülhetnek a robbanás elől!

This Secret Technique Allows you to Survive a Semtex Stuck from CODWarzone

Szombaton délután került fel a játék hivatalos subredditjére egy pár perces videó, melynek feltöltője azt ígérte, hogy megmutatja mikén kerülhetünk el egy-egy Semtex támadást. A hozzászólásokban egyelőre nincs egyetértés, hogy tudatos mechanikáról vagy bugról beszélhetünk, így könnyedén előfordulhat, hogy csak pár napig élvezhetjük ki a fentebb prezentált módszert.

A Riot Shieldre mindenképp szükségünk van, ám nem szokatlan eszköz közelharci támadásoknál, hiszen melee ölésekhez is felhasználhatjuk az eszközt. Ha ellenfelünk Semtexet dobna ránk, akkor nemes egyszerűséggel dobjuk el a pajzsunkat, majd vegyük fel ismét és igyekezzünk minél messzebb kerülni a földre pottyanó robbanóeszköztől. A videó alapján nem egy egyszeri esetről van szó, hanem konzisztensen működő megoldásról, így bátran próbálkozhatunk vele Caldera és Rebirth Island szigetén is. A fejlesztők egyelőre nem kommentálták a dolgot, jövő héten talán már kiderül, hogy mennyire szándékos ez a mechanika.

Kihagyhatatlan választás lehet Rebirth Islanden ez a hipfire bestia

×