Nem is olyan rég leleplezték a Call of Duty: Warzone legújabb pályáját. Most itt az idő eldönteni, hogy mennyire jön be elsőre a magyar játékosoknak.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Call of Duty fejlesztői vasárnap este mindenkit megleptek azzal, hogy szép lassan csepegtetni kezdték az új infókat a legújabb Warzone pályáról, ami még az is lehet, hogy Rebirth Islandet helyettesíti. Összesen 12 darabra osztották szét a mapot, a nagyobb tartalomgyártók mindegyike kapott egy-egy szeletet ezekből. Hétfő este 20:00-kor már 7 darabot ismerhetünk. A pálya sokak szerint összekötő kapocs lehet majd a Warzone és a Warzone 2 között, hiszen másképp nem lenne sok értelme a Warzone életciklusának végén ellőni egy régóta készülő mapot.

A Fortune’s Keep 2,5X nagyobb lesz, mint Rebirth Island.

Erről máris készült egy összehasonlító térkép, hogy lássuk: mennyivel kell nagyobb területet bejárnunk.

Fortune’s Keep

Itt pedig végre elemezhetjük a Fortune’s Keep teljes területét. Amint az látható, összesen 12 POI-t kapott a pálya, köztük több hatalmas épületkomplexummal. A terület természetesen még így is kisebb, mint egy nagy Warzone pálya, így az épületek elhelyezkedése és mennyisége kulcsszerepet játszik majd a harcokban.

Bár a terep tényleg nagyobb, mint a Rebirth Island esetében a közelharc még itt is dominálni fog, azonban az épületek teteje több lehetőséget ad a snipereknek, mint eddig. Ami érdekesség, hogy délen több apró sziget is helyet kapott, ahová az átjárás egyelőre nem tisztázott. Lehet, hogy ez már az új úszásmechanikának ágyaz meg.

A legfőbb kérdés persze az, hogy a most megjelent pálya mennyire jön be nektek, magyar Warzone játékosoknak. Kíváncsiak vagyunk, hogy nektek az eddig látottak alapján, hogy tetszik a pálya elrendezése? Szavazz!

Quiz Maker

 

 

A Season 4 Calderát sem kíméli majd, a fejlesztők szerint az eddigi legnagyobb változtatásokat tapasztalhatjuk meg a nagyobb szigeten.

Ezt láttad már?

Új Warzone map érkezik, de Caldera sem ússza meg – Mindent a Season 4-ről

https://leet.hu/shop/newmerch/

×