Egyre több szivárgás bukkan fel a közösségi oldalakon.

Minél közelebb kerülünk a Fortnite következő szezonjának startjához, annál több szivárgás és információmorzsa kezd napvilágra kerülni a Chapter 3 Season 3-mal kapcsolatban. Múlt héten már egy állítólagos Battle Pass screenshotot is kaptunk, ám a hétvégén a leakerek egy olyan, pár hetes bejegyzésre bukkantak, melyből azóta több állítás is valóra vált, úgy, hogy a poszt akkori létrehozója csak belsős segítséggel tudhatta azokat. Ebben szerepelt néhány sor a következő szezon tematikájával kapcsolatban.

Nézzük is, hogy mi várhat ránk a következő Fortnite szezonban!

 

Chapter 3, Season 3 – Drought?

Úgy tűnik, hogy a Chapter 2 Season 3 vizes tematikájával teljes ellentétét hozhatja el a 2022-es nyári szezon. A kódneve állítólag Drought (szárazság, aszály) lesz, melyből hamar rájöhetünk, hogy milyen atmoszféra lengi majd körbe a szigetet. A klasszikus, lila vihart ezúttal vörös hőhullámok váltják majd, úgy tűnik, hogy a nem túl sikeres Event hozadéka lehet ez majd.

A Chapter 1-ben megismert vulkán vagy ahhoz hasonló képződmény is visszatérhet a pályára, a Chapter 2-ben megismert Sidegrading funkció mellett. Három új, healelésre használatos tárgy is megérkezett a szigetre, melyek közül az egyik biztosan az ananász lesz. Annak ellenére, hogy szinte az összes víz eltűnik a pályáról, lesz néhány forrás, ahol akár healelhetünk is majd a segítségükkel.

Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes pletykaszinten kezelni a fenti leírást, ám az eventtel kapcsolatos előzetes információk teljesen helyesnek bizonyultak. Shiina is aggodalmát fejezte ki a leakek valóságosságával kapcsolatban, ám ő sem tévedhetetlen, ahogy arra a kommentelők jelentős része rá is mutatott. 

Most igazán megérheti előfizetnünk a Fortnite Crew-ra

https://leet.hu/gyereknap/

×