Az is előfordulhat, hogy jól sikerült hamisítványról van szó.

Egyre közelebb érünk a jelenlegi Fortnite szezon végéhez, így egyre nagyobb az esélye, hogy különféle szivárgások érkeznek a Season 3-ról. Általában az Epic Games valamelyik partnere, például a Microsoft vagy a Sony szokása idő előtt élesíteni bejegyzéseket, de az is előfordult már, hogy maguk a fejlesztők árultak el „véletlenül” néhány dolgot az érkező újdonságokkal kapcsolatban. Szerda délután egy különös kép kezdett keringeni Twitteren, melyen a Season 3 Battle Pass menüjét pillanthatjuk meg.

Ez lehet a Season 3 felhozata és a júniusi Crew Skin?!

Leaked C3S3 Battlepass + June Crew skin (via Hypex) from FortniteLeaks

 

A fenti képet HYPEX posztolta a közösségi csatornáin. A szemfülesek az ikonikus Darth Vader és Indiana Jones mellett kiszúrhatják a concept artokon szerepelő, Nintendo színvilágban pompázó outfitet is. A Fortnite Crew szekcióban pedig a júniusi Mecha Team Leader inspirálta skinre vethetnek egy pillantást. A korábbi leakekkel teljesen egyezik a fenti screenshot, ám pont ezért tartják sokan gyanúsnak is.

 

A veterán Fortnite leaker sem tudta egyértelműen kijelenteni, hogy valós vagy kamu képről beszélhetünk-e, így egyelőre érdemes ennek megfelelően kezelni azt. Annyi biztos, hogy a kép a 4Chan fórumán bukkant fel még szerda hajnalban és estig sem sikerült megcáfolni senkinek. Tabor Hill videójában elhangzott ugyan, hogy Indiana Jones nem Battle Pass skin lesz, ám azóta változtathattak ezen a fejlesztők. Már csak pár nap és minden kiderül, hiszen jövő hét elején leleplezik a Crew Skint a fejlesztők.

Szintlépés! – Már jövőre jöhet a PS5 Pro és a bivalyabb Xbox Series X

×