A szezonváltás közelében duplán jól járunk.

Az Epic Games körülbelül másfél éve, 2020 decemberének elején startoltatta el a Fortnite Crew-ra keresztelt előfizetési rendszerét. A havi előfizetés minden hónapban 1000 V-bucks-szal és egy exkluzív skincsomaggal örvendezteti meg a felhasználókat.

Ezen kívül azokban a hónapokban, amikor új Battle Pass/Szezon kezdődik, azt is ingyenesen biztosítja számunkra a cég. Átmeneti időszakban nem biztos, hogy feltétlenül megéri a Fortnite Crew, de szezonkezdés előtt állva, vagy azt követően kiváló üzlet lehet. Az elkövetkezendő pár napban ismét megérheti előfizetnünk, hiszen június első hétvégéjén már az új szezont élvezhetjük.

Mit is kapunk, ha kicsengetünk 3590 forintot?

  • A május Crew skincsomagot – Southpaw
  • A júniusi Crew skincsomagot – Valószínűleg egy Mecha Team Leader ihlette csomag, talán hétfő este leleplezi az Epic Games
  • 1000 V-bucks-ot
  • Chapter 3 Season 3 Battle Pass-t
  • Előfizetési időnk alapján további, „Legacy” tárgyakat
  • Sőt, ha ez az első előfizetésünk ebben a szezonban és megvettük a Chapter 3 Season 2 Battle Pass-t, akkor még további 950 V-bucks landol az in-game tárcánkban.

Mindezért a fent említett 3590 forintot kell kifizetnünk az Epic Games-nek, ezután akár azonnal le is mondhatjuk a Fortnite Crew-t, egy hónapig még így is élvezhetjük az előnyöket. Ha kiszaladnánk májusból, akkor sem kell szomorkodnunk, hiszen abban az esetben a májusi és júniusi skinek helyett a júniusi és a később érkező júliusi Crew skineket kapjuk meg, ám a júliusi felhozatal teljesen ismeretlen.

Kiderült a pontos időpont – Ekkor startol el a szezonvégi Fortnite event

×