A Collision nevet fogja viselni a grandiózus esemény.

A Fortnite v20.40-es frissítése óta világosan tudjuk, hogy a Chapter 3 Season 2 nem mindennapi módon fog majd lezárulni. Az Epic Games az előző szezon semmitmondó lezárása után végre ismét egy ütős eseménnyel tervez, erre utal a szigetre megérkezett Doomsday Device, mely impozáns méretével ijesztené el az IO ügynökeit.

Végre azt is megtudhattuk, hogy pontosan mikor startol el az event!

Az Epic Games már egy hete húzza a mézesmadzagot a játékosok előtt különféle in-game vagy épp Twitter üzenetek, nyomok formájában. Pár napja lelepleztek egy érkező skincsomagot is, de a lobby is folyamatosan alakul az események sodrásában. A leakerek csütörtökön már jelezték, hogy délután nagy eséllyel megérkezhet egy in-game visszaszámláló is a játékba, ezúttal sem tévedtek.

 

Az in-game időzítő megjelenését követően pár perccel egy fejlesztői blogbejegyzés is élesedett a játék különböző közösségi oldalain. Az esemény a COLLISION nevet fogja majd viselni, így biztosak lehetünk, hogy a látványra nem lesz panasz.

Magyar idő szerint 22:00 órától veszi kezdetét az event, ám az Epic Games felhívja a felhasználók figyelmét, hogy már 21:15-21:30 körül érdemes lesz becsatlakozni a szerverekre, ezúttal is korlátozott lehet a becsatlakozó játékosok száma. Az Xbox Cloud és Nvidia Geforce Now előfizetők is örülhetnek, ők a streaming szolgáltatásokat használva is végignézhetik az eseményt, mely után pár óra szerverleállás következik majd.

A világon először jótékonysági futást tartanak a Warzone-ban

×