Vegyél részt a világ első videojátékban zajló futóversenyén, aminek célja ráadásul a jótékonyság. Ilyen sem volt még a Warzone-ban.

Bármennyire is furcsa, igen különleges eseményt tartanak a Warzone-ban hamarosan. Annak tiszteletére, hogy 100 ezer háborús veteránnak találtak munkát a Call of Duty Endowment program keretében, a szervezet most

megtartja az első jótékonysági futóversenyt egy videojátékon belül.

Május 26. és június 3. között te is támogathatod az alapítvány munkáját. Az Activision minden 10 km-es játékon belüli futás után 1 dollárt ad egy 1 millió dolláros összadomány részeként. Ezzel az adománnyal azt segítik elő, hogy a háborús veteránok is rendes munkát kapjanak.

Hogy működik?

A szabályok egyszerűek: fuss a Call of Duty: Warzone-ban a Call of Duty Veteruns esemény alatt. A te dolgod csupán annyi, hogy minél többet futsz a Warzone-ban. A különböző mérföldkövek után pedig jutalmat is kapsz. Például 25 virtuálisan lefutott kilométer után egy bronz, 50 kilométer után egy ezüst, 100 kilométer után pedig egy arany calling cardot kapsz.

Az előrehaladást a Veterun Report segítségével követheted, méghozzá egy Twitter poszt segítségével. Nincs más dolgod, mint egy Twitter posztban tageled a @CallofDuty-t, kiírod az Activision azonosítódat, illetve beleírod a #CODVeteruns100K szöveget. Ezután elküldik neked, hogy mennyit futottál, mennyit haladtál, és mennyivel támogattad a kezdeményezést.

Hajrá mindenkinek!

Ezt láttad már?

Háborús veteránok miatt tér vissza a C.O.D.E. Defender Pack a Warzone-ba

 

×