Az Epic Games még magasabb fokozatba kapcsol, és ezúttal minden idők egyik legjobb játékát kezdték el teljesen ingyen osztogatni.

Az Epic Games egészen magasra rakta a lécet a múltheti ajándékával, ami nem más volt, mint az egyik, ha nem a legjobb, de biztosan a legagyamentebb looter shooter, ami valaha készült.

A Borderlands 3-at persze nehéz túlszárnyalni, de az Epic azért megpróbálkozik vele, és ismét egy olyan címet – pontosabban címeket – osztogat, amellyel bizton magához fogja édesgetni a játékosokat. Az Epic ugyanis a szokásos időpontban leleplezte az újabb Mystery Game páncélba rejtett ajándékát, ami nem más,

mint a Bioshock: The Collection.

Egy szó nem érheti a ház elejét, hiszen ez a kiadás a legteljesebb Bioshock kiadás, ami létezik. A csomag mindhárom fő etapot tartalmazza: a Bioshock Rapture-ban játszódó első és második részét, illetve a felhők fölé repítő Bioshock Infinite-et, méghozzá az összes kiegészítőikkel együtt. A The Collection-be pedig nem egyszerűen az alapkiadásokat pakolták, hanem a legendás játékok megszépített, remasterelt variánsait, amelyek minden tekintetben jobban festenek az eredetijüknél.

A fantasztikus csomagot mától, azaz május 26-tól egészen június 2-ig lehet teljesen ingyen az Epic Games Store-on a játéktárakhoz adni – ami természetesen az akció végeztével ott is marad örökre. Erről pedig egyáltalán nem érdemes lemaradni, hiszen a játéktörténelem egyik legjobb és legelismertebb sorozatáról van szó, amiben szinte minden játékostípus megtalálhatja a számításait.

Ugyanakkor nem érdemes megfeledkezni a még két héten át zajló gigantikus Epic-es játékvásárról sem, amely keretében egészen jutányos árakon juthatunk hozzá a legnépszerűbb játékokhoz.

Van Netflix-előfizetésed véletlenül?

Ma három játékot kapnak ingyen a Netflix előfizetői – és úton a negyedik

×