Na erről az ingyenességről hatalmas nagy butaság volna lemaradni! És szólj a haveroknak is!

Az Epic Games a múlt héten a szokásostól eltérően titokzatosságba burkolózott az ingyen játékának kilétével kapcsolatban, amit személy szerint annak a jelnek véltem, hogy valami hatalmas meglepetésre készülnek. Nos, úgy tűnik, hogy igazam volt, ugyanis a csütörtök elérkeztével lerántották a leplet a heti ajándékról, és bizony nem is lehetnénk ennél boldogabbak!

A mai naptól kezdődően, vagyis május 19-től egészen 05.26-ig teljesen ingyen lehet letölteni az utóbbi évek egyik legjobb looter-shooter FPS-játékát, az őőőrületes Borderlands 3-at.

Bizony, az Epic Games nem érte be kevesebbel, így az a játékos, aki az elkövetkező egy hétben bejelentkezik az Epic Games Store-os fiókjába, teljesen ingyenesen a játéktárához adhatja a Gearbox remekét. A játékot a claim után természetesen örökre megtarthatjátok, addig legalábbis mindenképp, amíg van aktív Epic-es felhasználótok.

Szóval futi-futi, nekem aztán le ne maradjatok a lehetőségről, sőt, szóljatok a haveroknak is, hiszen a Borderlands 3 izgalmait akár közösen is megtapasztalhatjátok.

Ja, az ingyenes Borderlands 3-ért erre tessék fáradni!

De erről az akcióról is kár volna lemaradni:

Kár lemaradni: Óriási előfizetési akcióval indította el a magyar regisztrációt a Disney+

 

https://leet.hu/major/

×