A mai napon három újabb mobilos játékra vethetik rá magukat a Netflix előfizetői.

A Netflix pluszköltség nélküli videojátékos része ugyan még meg sem közelíti a hasonló szolgáltatásokat a kínálatával, de azért egészen tisztesen dagad egyre nagyobbra. A legnagyobb különbség azonban, hogy ezek a játékok ugyan már megjelennek a Netflix mobilos alkalmazásában, ezeket külön le kell tölteni a platformok hivatalos boltjából.

De sebaj, hiszen ahogyan korábban volt már róla szó, úgy a mai napon három egészen érdekes játékkal bővül tovább a Netflix Gaming. De hogy ne érje panasz a ház elejét, érkezik egy beígért negyedik cím is, de azt majd csak a következő héten, május 31-én próbálhatjuk ki.

Az első ma hozzáadott játék a Dragon Up, egy színes-szagos kincsgyűjtésről és sárkányok kikeltetéséről szóló kalandjáték, amiben a királyság megmentése a legfőbb cél.

Dragon Up

A második játék a Townsmen – A Kingdom Rebuilt a 2019-es stratégiai játék mobilos változata, amiben a Settlers, a Pharaoh vagy a Caesar sorozatokhoz hasonlóan kell felépítenünk és egyengetnünk egy egyre népesebbé váló várost.

Townsmen

A harmadik játék egy pixelgrafikás rogue-lite elemekkel teletűzdelt akció szerepjáték, a Moonlighter, ami eredetileg szintén konzolokra és számítógépre jelent meg. A műfaj szerelmeseinek egy kötelező darab.

 

A negyedik játék az Expoding Kittens – magyarul Robbanó cicák – nevű kártyajáték videojátékos adaptációja, ami tulajdonképpen pontosan olyan szórakozást ígér, mint a fizikális kiadás. A különbség csupán annyi lesz, hogy ebben akár online, idegenek vagy a barátaink kezében is felrobbanhatnak a macsekok, ami egészen újszerű lehetőségeket hoz a népszerű társasba. Erre viszont a hónap végéig várnunk kell.

Májusban egyébként mindezeken túl egy ötödik játéknak is örülhetnek a Netflixesek a Relic Hunters: Rebels személyében, ami a már korábban elérhetővé vált az alkalmazásban. Fontos továbbá megjegyezni, hogy ezek a játékok semmiféle mikrotranzakciót vagy reklámot nem tartalmaznak, minden funkció és játékelem zavartalanul elérhető bennük.

via – Netflix

Íme az összes érkező Star Wars-sorozat, amikért érdemes befizetni a Disney+-ra

 

×