Úgy volt, hogy júniusban elmerülhetünk a zombiapokalipszisben, de a Fntastic új premierdátumot adott meg.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy inkább az áprilisban megjelent Unreal Engine 5-tel hajtják meg a játékot, így annak plusz és utómunkái jócskán kitolják a megjelenést. Az átállás hosszadalmas, a bocsánatkérés mélységes, a csalódottság hatalmas – hiszen a tavaly bemutatott gameplay részletek alapján már szinte kész és mindenképpen remek darabnak tűnt:

 

A PC Gamer szerint a játék a DayZ, a The Last of Us és a The Division szívmelengetően vérmocskos elegye lesz. A nyílt világban arató halál szürkés-barnás romantikája annyira csábító, hogy a The Day Before pillanatok alatt a Steam legvártabb címe lett és maradt,

aztán a minap jött a hidegzuhany.

A The Wild Eight-et is jegyző fejlesztők – akik korábbi munkáikban olyan felejthetetlen élményekkel is megleptek már bennünket, mint tulajdon halott testünk felzabálása – bizonyára apait-anyait beleadtak az újabb erőszakorgiába. A maximalizmusuk persze biztató, csak a mézesmadzag után sokakban kelthet – jogos – csalódottságot a csúszás. Mi már taposnánk ezt a flasztert:

Kép: Fntastic

A stúdió azt ígéri, hogy az Unreal Engine 5 technológiával még fantasztikusabb játékot tesznek le az asztalra. Mondjuk visszanézve az Epic Games tavaly decemberben megjelentetett The Matrix Awakens című techdemóját (SPOILER: a hozzá készült alábbi kisfilmben kb. egyetlen fizikai valóságban rögzített képkocka sincs az archív bejátszásokon kívül), kénytelenek vagyunk meghajolni a döntés előtt. Ha tényleg így fog kinézni, szívesen várunk még egy kicsit…

 

… csakhogy sokat fogunk.

A Fntastic 2023. március 1-jére tolta el a The Day Before premierjét.

Az új Unreal motor csodás lehetőségeket ad a nyitott világba helyezett játékok fejlesztőinek. Haladás szerinti betöltéssel, majd – miután a karakter elhagyta az adott területet, annak lekapcsolásával, illetve adatrétegek hozzáadásának opciójával, ami különböző variációk létrehozását teszi lehetővé ugyanazokról a helyszínekről, és mindez sokkal, de SOKKAL jobban néz ki, mint korábban bármi.

Íme a szép új hiperrealisztikus Unreal-világ:

Hihetetlenül néz ki Pókember az Unreal Engine 5-ben – és te is kipróbálhatod

 

https://leet.hu/samsungssd/

×