A Warzone Pacific Season 3 Reloaded a következő jelentős frissítés, és bár még valamelyest messze van, itt van minden egy helyen, amit eddig tudunk róla.

Már javában tart a Warzone Season 3, tele pályaváltozásokkal, fegyverekkel, sőt még egy event is zajlik. Ez persze nem jelenti azt, hogy a fejlesztők leállnának a frissítéssel, hiszen ahogy lenni szokott, az éved közben is jönnek még újdonságok. A Season 3 tehát hamarosan ismét újdonságokat hoz be a Reloaded frissítésben, ami tulajdonképpen nincs is olyan messze.

Itt van minden, amit a Warzone Pacific Season 3 Reloadedről eddig tudunk.

Warzone Pacific S3 Reloaded megjelenés

Bár a Warzone Season 3 Reloaded pontos dátumát még nem közölték, máris olyan tippünk van, ami megalapozottnak tűnik. A Season 3 április 27-én indult, a legújabb Battle Pass pedig június 27-én jár le. Ennek félideje május 25-re esik, így ha minden a terv szerint halad, akkor valószínűleg akkoriban lehet számítani a frissítésre.

Mint mindig, most is minden esély megvan arra, hogy késések lesznek. Erre már volt példa a Warzone történetében, szóval semmi sincs kőbe vésve.

Új melee fegyver

Azt már biztosan tudjuk, hogy a Reloaded frissítés legalább egy új fegyvert hoz a játékba. Az M1916 Marksman Rifle és a Nikita AVT Assault Rifle után a Junkyard Jet Melee Weapon a következő különlegesség.

Ahogy az várható volt, ez a közelharci fegyver (melee) ugyanúgy működik, mint a többi, de az animáció természetesen egyedi lesz. Most még nem lehet tudni, hogy hogy lehet majd feloldani, de ránézésre nagyon menő lesz. Ez ugyanis egy nagy kalapácsnak tűnik, vagy valamilyen szerkezetnek, ami biztos menő csapást mér az ellenfélre.

 

Hang- és kamerafejlesztések

Bár a hanggal kapcsolatos javításokat a fejlesztők a szezon elején tervezték behozni, ezzel csúsznak egy picit, és majd a Reloaded frissítéssel jönnek be. Ahogy az a Raven legújabb blogbejegyzésében is szerepel, mind a lépéshang, mind a slide camera lock fejlesztése folyamatban van. Utóbbi tudjátok az, amikor csúszol egy lejtőn, de a nézet rögzül és nem tudsz közben célozni.

Gyorsutazási rendszer

Bár arról még nem sokat lehetett hallani, hogy milyen funkciók érkeznek majd a játékba a Reloaded frissítéssel, a szivárgások arra utalnak, hogy lesz valamilyen fast travel (gyorsutazás) rendszer, a nagy távolságok áthidalására. Erre persze korábban is láttunk már példát, például a vörös ajtók vagy a ballonok képében.

Most úgy tűnik, hogy Verdansk vörös ajtóihoz hasonlóan Caldera is kaphat olyan elemet, amivel gyorsan átszelhetjük a pályát. Sajnos erről még nem lehet sokat tudni.

Ismerős Gulag

Már jó pár éve annak, hogy a játékosok a USS Texas pályán csaphattak össze a WWII-ben. Most úgy tűnik, hogy ez a klasszikus pálya visszatérhet. A szivárogtató TheGhostOfHope szerint ahelyett, hogy a pálya Calderán vagy Rebirth Islanden kapna helyet, a következő Gulag helyszíneként szolgál majd.

 

Új perkek

Végül a szivárgások szerint a Season 3 Reloaded frissítés legalább egy új Perket is behoz a játékba. A „Serpentine” néven emlegetett perk állítólag csökkenti a sebzést sprint közben. A Combat Scouthoz és a Temperedhez hasonlóan ez is egy Warzone-exkluzív perk.

Ahogy közeledünk a Warzone Season 3. Reloaded frissítés megjelenéséhez, úgy egyre több információnk lesz. Eddig hogy tetszik?

Ideje leporolnunk! – Ez az elfeledett Modern Warfare AR lehet a Season 3 nagy sztárja

 

https://leet.hu/samsungssd/

×