A statisztikák ritkán hazudnak.

Kétségtelen, hogy a Warzone Season 3-as frissítése meglehetősen átrendezte az erővonalakat. Nem titok, hogy a Sniper / Marksman Rifle kategóriát érintették a legjobban a fejlesztők, ám rengeteg kiegészítőhöz vagy konkrét fegyverhez is hozzányúltak. Az AR-ek közül talán az utóbbi hetekben ismét hatalmas népszerűségnek örvendő XM4 szenvedte el a legnagyobb nerfet, így a felhasználók egyből elkezdték tesztelgetni a felhozatalt, hogy mely fegyver kerülhetne a helyére.

Úgy tűnik, hogy az egyik Modern Warfare AR igazán ütős választás lehet az új szezonban a statisztikák alapján!

TTK of all MW ARS on 250 health with chest shots (no attachments) from CODWarzone

 

 

A fenti bejegyzést Currentsleet11 posztolta, ám az adatokért a Warzone statisztikák mestere, TrueGameData felelős. A grafikonon a Modern Warfare AR felhozatalának TTK értékéit olvashatjuk le, attachmentek nélkül. A TTK (Time to Kill) azt mutatja meg, hogy mennyi idő alatt tudjuk ledarálni ellenfeleleinket, ha teljes HP-val kalkulálunk.

Tökéletesen leolvasható, hogy közelharcban és medium távolságokon az Oden brutálisan jó értékekkel rendelkezik, ám messzebbi célpontok esetén már nem biztos, hogy a legjobb választás lesz, így nem beszélhetünk XM4 alternatíváról. A TTK érték nem minden persze, hiszen az Oden hírhedt a keményebb visszarúgásáról, ám amennyiben meg tudjuk szokni azt, kötelező eleme lehet a loadoutoknak. A jelenlegi, 0.11%-os pick rate-jével nem valószínű, hogy újabb meta fegyvert köszönthetünk benne, de láttunk már pár hét alatt feltörni a lista aljáról AR-eket, SMG-ket.

Az ajánlott Oden kiegészítők listája:

  • Muzzle: Colossus Suppressor
  • Barrel: Oden Factory 810mm
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Laser: Tac Laser
  • Underbarrel: Merc Foregrip

Jó próbálgatást kívánunk!

Rengeteg fegyverhez hozzányúltak a Warzone fejlesztői – A Sniperek sem maradtak ki a sorból

https://leet.hu/samsungssd/

×