Nem csak a Warzone újdonságaira derült fény.

A Warzone újdonságairól már délelőtt szót ejtettünk, de a Vanguard sem marad fejlesztések nélkül. A Sledgehammer Studios a Raven Software-hez hasonlóan jövő héten egy részletesebb listát is közöl a változásokról, de így is rengeteg információval gazdagodhattunk csütörtök este. Természetesen átfedések is vannak a két játék között, mindenképp érdemes lehet átlapozni a Warzone-t (is) érintő változásokat.

Nézzük, mi vár ránk Vanguard fronton az elkövetkezendő két hónapban!

Új pályák

A Season 2-höz hasonlóan ezúttal is két új pályával ajándékoznak meg minket a fejlesztők. Egyet a szezon elején megkapunk már, míg a másikra egészen a Reloaded frissítésig kell majd várnunk.

Mayhem – Szezon elején

Gyakorlatilag egy 1950-es éveket idéző filmdíszletbe csöppenhetünk a Mayhem névre hallgató pályán. Egy metropoliszra hajazó városképet kapunk, melyet rengeteg elpusztítható elemmel láttak el a fejlesztők. Az biztos, hogy egy másodpercig sem fogunk unatkozni a pályán.

Sphere – Szezon közben

A Sphere már egy fokkal közelebb áll a játék eredeti koncepciójához, hiszen egy szénbányában helyet foglaló titkos laboratórium területén zajlanak majd az összecsapások. A pálya mérete meglehetősen kicsi lesz, így a közelharcok kedvelői érezhetik igazán otthon magukat a szezon második felétől.

Trophy System

A Call of Duty veteránjai és a Warzone játékosok jól ismerik már ezt a Field Upgrade-et, ám Season 3-tól már a Vanguard felhasználók is ismerkedhetnek vele. Az eszköz semlegesíti a Frag gránátokat, Sticky Bombokat és No. 69 stun gránátokat még a levegőben maga körül, így átmeneti oltalmat nyújthat a játékosok számára. Az összes Vanguard játékos használhatja a Season 3 első percétől, nem szükséges semmilyen Battle Pass feltétel vagy feloldás hozzá.

Ranked jutalmak

A rangsorolt meccseket tekintve is új szezon köszönt majd ránk. Ezúttal sem maradunk jutalom nélkül, a fenti képen meg is pillanthatjuk a két Blueprintet, melyet az arra méltó játékosok farmolhatnak ki maguknak. Ezeken kívül természetesen Charmok és egyéb kozmetikai tárgyak is a virtuális raktárunkba kerülhetnek. Minden játékos Skill Ratingje és Skill Divisionje törlődik majd, így ismét meg kell küzdenünk az általunk megfelelőnek ítélt rangért.

Zombi mód

Az élőhalottakat előszeretettel hentelő játékosok is jól járnak majd a következő szezonban, hiszen az új Battle Pass fegyvereket is használhatjuk majd a módban, illetve 20 új kihívást is teljesíthetünk a szezon során értékes ajándékokért. A KG M40 és Whitley fegyvereket is feloldhatjuk majd a módban a jövőheti frissítés után, így nem kell többé Multiplayerben szenvedniük a zombi rajongóknak.

Visszajelzések

A Sledgehammer Games az elmúlt időszakban több kisebb frissítést is kiadott, melyek javítottak az egyes fegyverek, perkek vagy épp killstreakek egyensúlyán. Az előző szezonban élesített Experimental Playlist is rengeteg hasznos visszajelzéssel látta el a fejlesztőcsapatot, melynek eredményét fokozatosan érezzük majd az elkövetkezendő hetekben, többek között az egyes pályák spawnrendszerében is.

Mindenképp vess egy pillantást a Warzone változásokra is:

Négy új fegyver, új Gulag és több pályaváltozás – Mindent lelepleztek a Warzone Season 3-ról

 

Forrás: COD Blog

https://leet.hu/husvet/

×