Májusban is nagyon megéri majd Amazon Prime előfizetőnek lenni, hiszen féltucat remek játékot adnak ajándékba.

Ugyan még van két napunk, hogy berántsuk az Amazon Prime előfizetések mellé ajándékba adott áprilisi játékait, az egyre melegedő májusi hónap közeledtével lerántották a leplet a következő havi ingyenes játékokról.

Az év negyedik hónapjához képest viszont most kettővel kevesebb alkotásnak örülhetünk, de hogy senkinek se legyen savanyú a narancs, most egy igazán örökzöld kult-klasszikussal is meglepnek bennünket. Májusban az Amazon Prime Gaming jóvoltából tehát összesen 6 játékot kapunk, illetve ahogyan azt szintén megszokhattuk, egy csomó más játékbeli extrát is mellékelnek.

A legjobb, hogy mivel az Amazonnak nincsen saját játékáruháza, az ajándék játékokat különböző más felületeken válthatjuk ki, ami azt jelenti, hogy a Prime-os előfizetés lejártakor megmaradnak. Az ötödik hónap legnagyobb sztárja kétség kívül a zsánerének egyik legjobbja, a kultikus sci-fi horror Dead Space második része lesz, de azért érdemes lesz elindítani a többi játékot is, hiszen nem kevésbé nagyszerű alkotásokat tisztelhetünk bennük:

  • Dead Space 2
  • The Curse of Monkey Island
  • Out of Line
  • Mail Mole + ‘Xpress Deliveries
  • Cat Quest
  • Shattered – Tale of the Forgotten King

De mint mondottam, ezeken felül egy csomó másik játékhoz is kapnak különböző tartalmakat. Ezúttal pedig a Lost Ark, az Apex Legends, a League of Legends, az Overwatch, a Fall Guys, a Grand Theft Auto Online, a Rainbow Six Siege, és a Dead by Daylight játékosainak készültek meglepetésekkel.

De ne feledkezz meg az Epic Games eheti ingyen játékairól se:

Akciófigyelő | Ingyen adja a legbetegebb nyugdíjas-szimulátort az Epic Games

 

https://leet.hu/samsungssd/

×