Az eheti ingyen játékoknak a klasszikus kalandjátékok kedvelői, illetve azok örülhetnek, akik mindig is szerettek volna idegesítő nyugdíjasként randalírozni egy városban.

Ahogyan azt már megszokhattuk, az Epic Games a csütörtöki napokon újabb ajándékokkal kedveskedik a boltjukat büszkén használó, na meg a potyázó játékosoknak, ez pedig április 28-án, vagyis a mai napon sem lesz másként. Ezúttal viszont kicsit fellélegezhetünk majd, ugyanis két könnyedebb szórakozást ígérő játéknak örvendhetünk, melyekre szükségünk is van, hiszen sokan az elmúlt másfél-két hónap őrületes termésének java részét el sem tudták még indítani.

Ezúttal a Just Die Already, illetve a Paradigm lesznek ingyenesen az Epices játéktárunkhoz adhatóak.

A Just Die Already egy egészen érdekes (értsd.: beteg), és vegyes fogadtatásban részesült sandbox katyvasz, amit a legendás Goat Simulator fejlesztői készítettek. A játék tulajdonképpen a világ legeszementebb nyugdíjas-szimulátora, ami pontosan azt jelenti, amit. Nyugdíjasokkal kell egészen őrült, idegesítő dolgokat csinálnunk addig, amíg el nem haláloznak. Nem túl kedves, de egyébként egészen szórakoztató tud lenni.

 

A második játék, amit a következő héten tök ingyen be lehet majd rántani, egy klasszikus point-and-click kalandjáték lesz 2017-ből. A Paradigm-ről sokan lehet, hogy nem hallottak még, pedig egy egészen jól sikerült alkotást tisztelhetünk benne. Amellett pedig, hogy tökéletesen megidézi a régmúlt idők kattintgatós kalandjátékait, egészen stílusos, pofás grafikával próbálja megszólítani a modern kor gyermekét is. Remek történet, érdekes fejtörők, jövő héten pedig teljesen ingyenes.

Az Epic ajándékait ITT TALÁLJÁTOK, de mellettük nem érdemes megfeledkezni a Steam ingyenes kult-klasszikus Bethesda játékairól sem:

Akciófigyelő | Teljesen ingyen három kult-klasszikus Bethesda játékot ránthatsz be Steamen

 

https://leet.hu/samsungssd/

×