Áprilisban is nagyon jól jár, aki előfizet az Amazon Prime-ra.

Ha valaki esetleg kevesellné az Epic Games által heti rendszerességgel ingyen osztogatott játékokat, akkor érdemes lehet befizetni az Amazon Prime-ra, amelyben már megszokott, hogy a különféle Amazonos szolgáltatások mellé havonta legalább egy fél tucat ajándék játékot is csomagolnak.

A cikk írásának pillanatában – a márciusi kínálat részeként – például 7 remek játékot lehet még behúzni, ha kellően gyorsak vagyunk. Ha nem, akkor sincs miért szomorkodnunk, hiszen áprilisra fordulva nem kevesebb, mint 8 ajándék játék üti a Prime-előfizetők markát.

Az egyik játék pedig nem más lesz, mint a The Elder Scrolls IV: Oblivion, annak is méghozzá a bővített, minden hájjal megkent kiadása, a Game of the Year Edition Deluxe. Ebbe minden érdekesebb bővítményt sikerült beszuszakolni: Knights of the Nine, Shivering Isles, Fighter’s Stronghold, Spell Tome Treasures, Vile Lair, Mehrune’s Razor és még sok mást, vagyis a szórakozás száznál is több órára garantált.

Viszont, ha nem szeretnénk ennyire elmerülni a világ egyik legtartalmasabb szerepjátékában, vagy szimplán nincs rá időnk, akkor rápróbálhatunk a Plants vs Zombies: Battle for Neighborville-re, ami valójában a Garden Warfare-sorozat harmadik, de nem kevésbé szórakoztató leszármazottja. Ha pedig múltat idéznénk, akkor a Monkey Island 2 speciális kiadását kell majd elindítanunk.

A teljes áprilisi Prime Gaming ajándéklista:

  • The Elder Scrolls IV: Oblivion – Game of the Year Edition Deluxe 
  • Plants vs Zombies: Battle for Neighborville 
  • Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge
  • Nanotale – Typing Chronicles 
  • Guild of Ascension 
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion 
  • Galaxy of Pen and Paper 
  • House of 1000 Doors: Family Secrets

A játékokon túl azonban még nincsen vége a Prime előfizetés osztogatásának, hiszen ahogyan minden hónapban, úgy ezúttal is egy csomó online multiplayer címbe kapunk játékbeli tartalmakat, extrákat. Most az Apex Legends, a Lost Ark, a League of Legends, a Lords Mobile, a Mobile Legends Bang Bang, illetve a Fall Guys játékosok örülhetnek.

Az Amazon Prime előfizetés ajándékaira április 1-től a hónap utolsó napjáig tartható igény.

Ha pedig ingyen játék: egy orosz stúdió arra biztatja a játékosokat, hogy torrentezzék le a játékukat:

Ilyen se volt még: Torrentezésre biztat egy orosz játékfejlesztő csapat

 

×