Márciusban is lesz okunk bőséggel, hogy előfizessünk az Amazon Prime-ra, ugyanis nem kevesebb, mint hét remek játékkal lehetünk gazdagabbak.

Az elmúlt egy-két évben kifejezetten jó dolog PC-s játékosnak lenni, hiszen az Epic Games és az Xbox Game Pass megjelenésével olyan verseny gerjedt a játékpiacon, amivel a játékosok csak nyerhetnek.

A boltjába terelendő, az Epic hétről hétre szállítja az ingyenes címeket, míg a Game Pass-hoz hasonló szolgáltatások fix havidíjért végeláthatatlan kínálatot zúdít a nyakunkba. Ezt a kétfajta konstrukciót gyúrja egybe az Amazon Prime, amely ár-érték arányt tekintve az egyik legjobb a mezőnyben, hiszen nemcsak ingyenes webáruházi szállítást, streaming hozzáférést (és sok mást) kínál, hanem minden hónapban legalább féltucat játékot ajándékul is ad, melyeket aztán örökre meg is tarthatunk.

Ez pedig márciusban sincsen másként, így egy hónapon keresztül összesen hét remek alkotást zsákolhatunk be – a Prime ellenében.

  • Madden NFL 22 – A Madden NFL legfrissebb kiadása is az ajándékfelhozatal része, ami ugyan nem váltja meg a világot, és még csak nem is a sorozat legkiválóbbja, mégis kiváló szórakozást tud nyújtani az amerikai football rajongó számára.
  • Surviving Mars – A Surviving Mars a terraformálás témájáért rajongó gamerek számára a megtestesült csoda, hiszen a játék célja egy működőképes marsi kolónia létrehozása.
  • Crypto Against All Odds – Érdekes kis kripto-játék, amiben egy kiberbiztonsági szakember bőrébe bújva kell megakadályozni a hackereket az értékes szajré megszerzésében.
  • looK INside – A játék főszereplője Manon, aki a padláson felfedez egy könyvet, amely családtagjainak múltját tárja fel emlékeiken, gesztusaikon, furcsaságaikon és apró titkaikon keresztül. Igazi hullámvasút, nem felülni rá vétek!
  • Pesterquest – Egy vicces epizodikus vizuális novella, amely a sötét humorú Homestuck / Hiveswap univerzumban játszódik – a műfaj rajongóinak kötelező.
  • SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech – Egy maroknyi hőspalánta egy gyönyörű kézzel rajzolt világban, ahol egy maréknyi kártyát használva kell kifejezetten intenzív csatákat vívni, és igazi héroszt faragni belőlük. Egy igazi gyöngyszer, nem csak kártyás szerepjáték kedvelőknek.
  • The Stillness of the Wind – Egy csodálatos és igazán művészi játék, amelyben megismerhetjük az idős Talmát, aki egy tanyán éli egészen egyszerű, de nyugodt életét, mígnem egyre nyugtalanítóbb leveleket érkeznek a városban élő családjától.

Mindezeken túl a legnépszerűbb online többjátékos játékok mellé is járnak remek zsákmányok, vagyis akinél sokat pörög a League of Legends, a Roblox, vagy a PUBG, azoknak is érdemes lehet ránézni a Prime márciusi ajándékaira. Az ingyenesen adott játékok letöltőkódjait egész hónapban lehet igényelni, egyetlen feltétele egy Prime előfizetés megléte, a játékok ezután a megadott platformokon örökre megmaradnak.

 

Akciófigyelő: Ingyen tölthető egy anime-szerű RPG az Epic-ről

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×