Ismét a Star Wars rajongók várhatják bizakodva az elkövetkezendő napokat.

Az Epic Games a Fortnite első Chapterében elkezdte már titkosítani a kozmetikai tárgyakat, ám a kezdeti időszakban meglehetősen könnyű volt kijátszani azt. Chapter 3 elejéig kellett várnunk arra, hogy az utolsó konzolos „sebezhetőséget” is befoltozzák, így pár frissítés óta szó szerint vakon vagyunk, ha a titkosított Fortnite állományokról beszélünk. Egyedül a típusukat (outfit, emote stb.) és a kódnevüket lehet tudni, de minden más a megjelenés pillanatáig ismeretlen marad.

Rengeteg skint rejtenek még a fájlok, az Epic Games valami nagyra készülhet!

 

Shiina, a népszerű Fortnite adatbányász éppen vasárnap elmélkedett azon, hogy 2 férfi és 5 női, teljesen ismeretlen outfit továbbra is a fájlokban lapul. Ez különösen soknak számít, főleg, hogy megkaptuk a Moon Knight és Wu-Tang Clan skineket múlt héten, így a két előzetesen pletykált kollaborációt már ki is lőhetjük.

A leakerek egy jelentős része úgy véli, hogy friss Star Wars kollaborációra is számíthatunk május elején, az évekkel ezelőtt implementált fénykardok is átdolgozva várják már, hogy visszatérhessenek a szigetre. A v20.20-as frissítés elárulta, hogy a régebbi skinek biztosan visszatérnek, hiszen megkapták az „új” Item Shopos átdolgozást. Reméljük a hét közepén bővebb információkat kapunk az érkező fejlesztésekről.

A borítókép illusztráció, de nagy esély van egy Obi-Wan skinre is, hiszen heteken belül megérkezik a Disney+ sorozat a képernyőkre.  

A világ egyik legikonikusabb hiphopegyüttese is megérkezett Fortnite-ba

https://leet.hu/husvet/

×