A Wu-Tang Clan egy New York-i hiphopegyüttes, amely kilenc tagból áll.

Úgy tűnik, hogy az Epic Games továbbra is kifogyhatatlan, ha Fortnite kollaborációkról beszélünk. Az elmúlt években gyakorlatilag minden területet kiaknáztak, kaptunk filmsztárokat, zenészeket, sportolókat és természetesen a játékhoz köthető tartalomgyártók is erőszeretettel képviseltetik magukat az Item Shopban. Szerda este elkezdett terjedni a pletyka Twitteren, hogy az ikonikus, amerikai Wu-Tang Clan is valamilyen formában összefonódik a Battle Royale lövöldével.

Wu-Tang Clan egy New York-i hiphopegyüttes, amely kilenc tagból áll. A tagok között vannak többszörös platinalemezzel rendelkező szóló művészek, producerek, Grammy-díjasok, televíziós és filmsztárok, forgatókönyvírók, termékszóvivők, üzlettulajdonosok, és újabban, mozifilmek zeneszerzői.

Úgy tűnik valóban igazak voltak a pletykák, csütörtök délután az Epic Games feloldotta a titkosított fájlok egy részét!

 

Shiina jóvoltából már in-game is megtekinthetjük az újdonságokat. A skinek várhatóan április 24-én, hajnali 2 órakor érkeznek meg a Fortnite Item Shopjába. Elérhető lesz majd egy Bundle, melyben az outfitek mellett találhatunk wrapet, csákányokat, glidert és bónusz emote-ot is. Természetesen amennyiben csak egy konkrét tárgyat szeretnénk megvásárolni, arra is lehetőségünk lesz, ám értelemszerűen a csomag kedvezményes árat biztosít a játékosok számára.

Az árcédulákról egyelőre nincs információ, az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján 2500-3000 V-bucks-ot érdemes tartalékolni a teljes Bundle megvételéhez. A Wu-Tang és a Fortnite közös merch ruházattal is jelentkezik majd, a vásárlók exkluzív spray-jel gazdagodnak a kézzelfogható tárgyakon felül.

Hogy tetszenek a skinek?

https://leet.hu/husvet/

×