A fejlesztők a csütörtöki szivárgás után kénytelenek voltak publikálni a hivatalos ütemtervet.

A Call of Duty fejlesztői a csütörtöki szivárgások után úgy döntöttek, hogy késő délután publikussá teszik a Warzone és Vanguard Season 3-as újdonságait. Ezúttal is megismerhetjük a következő szezon pályaváltozásait, új fegyvereit, így felkészülve vethetjük bele magunkat szerdától a friss tartalmakba. A Roadmappel egy időben megérkezett az Operation Monarch event hivatalos bemutatója is, mely igazán látványosra sikerült.

Nézzük is, hogy milyen Warzone újdonságokra kell felkészülnünk!

 

Pályaváltozások

A fenti eseményt előrevetítve új POI-val is bővül Caldera szigete. Egy ásatás kellős közepébe csöppenünk bele, ahol egy gigantikus koponyát is megpillanthatunk több kisebb csontváz mellett. A fejlesztők egyszerűen Monarch Dig Site-ként hivatkoznak az új helyszínre, ahol bőséges lootra és ennek köszönhetően izgalmas tűzpárbajokra számíthatnak a játékosok.

Korábban már a fejlesztők elhintették, hogy több régebbi helyszín is átdolgozásra kerül. Első körben ez Runway, Peak és Lagoon helyszíneket takarja. A fenti képeken a rutinos rókák kiszúrhatják a változásokat, ám az igazi felfedezés jövő szerdától veszi majd kezdetét. A szigeten ezen kívül az Operation Monarch-hoz köthető sátrakat és egyéb felszereléseket is találhatunk majd, ne lepődjetek meg.

Új Gulag – Hold

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy Caldera bányáiból ideje elköltözni, egy új szimmetrikus arénát kaptunk a Toys for Bob csapatnak köszönhetően, mely a Hold névre hallgat. Egy hajó gyomrában kell összemérnünk tudásunkat a többi játékossal, hogy kiderüljön ki méltó a visszatérésre.

Új fegyverek

A fejlesztők ezúttal is több fegyverrel és tárggyal kedveskednek számunkra a következő szezonban. Ezek egy része már a Season 3 elején elérhető lesz, míg a maradékot a Reloaded frissítést követően zsebelhetjük be. Nézzük is, hogy milyen lesz a felhozatal:

  • M1916 – Marksman Rifle (Szezon elejétől) – Kellemes tűzgyorsasággal rendelkezik, 2 lövéssel szinte mindenkit leteríthetünk, nagy távolságokra is jó választás lehet majd.
  • Nikita AVT – Assault Rifle (Szezon elejétől) – A Vanguard leggyorsabban lövő AR fegyvere, kiváló választás lehet az SMG rajongóknak is.
  • Sledgehammer – Melee (Szezon közepétől) 
  • H4 Blixen – SMG (Szezon közepétől)

Operatorok

Ezúttal sem maradunk Operatorok nélkül. Egy már a szezon elején megérkezik, míg a másik két Operatort a szezon második felében szerezhetjük be a Warzone in-game boltjából.

Kisebb méret konzolon

A fejlesztők konzolokon változtatnak a játék eddigi felépítésén és a Warzone – Modern Warfare kliensek kapcsolatán. A Season 3-as frissítés ennek megfelelően nagyobb mérettel rendelkezik majd, mint egy átlagos szezonnyitó update, ám a játék által elfoglalt hely észrevehetően csökkenni fog majd. Akik továbbra is játszanának a Modern Warfare singleplayer módjával, azoknak az alábbi DLC-ket kell letölteniük:

  • Call of Duty: Modern Warfare — Campaign DLC 1
  • Special Ops DLC 1
  • Multiplayer DLC 2
  • Campaign and Special Ops DLC 1
  • Multiplayer and Special Ops DLC 1

Amit még biztosan tudni lehet, hogy az Operation Monarch egy új, Quads játékmódot is magával hoz majd, melynek segítségével még jobban átélhetjük a két titán harcát. A fejlesztők jövő héten részletesebb leírásokat is közzétesznek a frissítésekről, így a jelenlegi fegyverek érintő nerfeket, buffokat is csak akkor tudjuk majd meg. A Sniper / Marksman Rifle kategória szerelmesei félhetnek a legjobban, hiszen a fejlesztők pár napja elhintették már, hogy durva gyengítéssel változtatnak a játék metáján.

Forrás: COD Blog

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Nevetségesen kevés XP-t adott a Warzone Battle Pass? – Így gyűjtsd be a kompenzációt

https://leet.hu/husvet/

×