Hosszú hetekig vizsgálták a problémát.

A Warzone játékosok a szezon eleje panaszkodnak arra, hogy a Battle Pass előremenetelük meglehetősen nehézkes, a többiekhez képest kevés XP-vel látja el őket a játék. Mivel nem mindenkit érint a probléma, az elején sokan nem is vették komolyan a bugot, hiszen kifogásnak tűnt a szemükben. A fejlesztők is viszonylag későn, pár hete ismerték csak el, hogy valóban valami nincs rendben a kiosztott XP pontokkal, ezért alapos vizsgálódásba kezdtek.

Szerdán büszkén jelentettek be, hogy sikerült megtalálniuk a hiba forrását, érkezik is a régóta várt kompenzáció!

 

A bug pontos okát nem hozták nyilvánosságra, ám azt igen, hogy mivel próbálják meg enyhíteni a korábban érintett játékosok kiesését:

  • A hibában érintett Warzone játékosok visszamenőlegesen megkapják a lejátszott meccseik után járó XP mennyiséget, ha a Season 2 végéig bejelentkeznek a játékba. A fejlesztők türelemre is intenek, 1-2 nap is eltelhet mire megkapjuk a kompenzációt a bejelentkezés után. Április 27-én, késő délután startol el a Season 3, így nem érdemes már azért sokáig húznunk.
  • Néhány játékos már a keddi frissítés után megkapta a bónusz XP-t
  • A fentieken kívül minden játékos, aki bejelentkezett Season 2-ben, kap két darab 1 órás Double Battle Pass XP tokent is, melyet akár a jelenlegi, akár jövőbeli szezonokban is elhasználhatnak.

Öröm látni, hogy a fejlesztők valóban komolyan vették a fenti problémát, így az érintett játékosok még a szezon vége előtt befejezhetik a Battle Pass kifarmolását.

Téged érintett a probléma?

Egyesült a Warzone két legnagyobb játékmódja – Ezekkel az újdonságokkal kell kalkulálnod

https://leet.hu/husvet/

×