A közeli optikától a méretes távcsövekig ezek a Rainbow Six Siege legjobb irányzékai.

Természetesen tudjuk, hogy a Rainbow Six: Siege fegyvereinek teljesítménye számos tényezőn alapul. Ilyen lehet például a markolat, vagy a csőre szerelt kiegészítő is, ám különösen a láthatóság, az aim és az észlelhetőség szempontjából az optika kiválasztása is nagyon fontos.

Az optikák kiválasztása gyakran személyes preferenciákon múlik, amiben most segítünk egy kicsit.

Mindegyik optika esetében négy elemet kell figyelembe venni: a hajszálkeresztet – vagy irányzék (amit középen látsz benne), a házat, az ablakot és a zoomot. Egy terjedelmes házzal rendelkező irányzék például akadályozhatja a játékos látását, ugyanis holttér keletkezik.

A következő lista a Rainbow Six Siege 6 legjobb optikáját mutatja be, a könnyű használhatóság, a közösség véleménye és sight elérhetősége alapján. Ez a cikk a sorozat első része.

NATO Holographic

A NATO Holographic Sight egy ikonikus tartozéka a lövöldözős játékoknak, és bizony a Siege-ben is igencsak népszerű. A NATO Reflex mellett ez a legszélesebb körben elérhető sight, ami egyszerű, de rendkívül pontos irányzékot kínál, egy nagy ablakon belül.

A háza azonban a többi optikához képest elég nagy lehet, ami eléggé akadályozza a játékos látását. Ennek ellenére ez egy jól lekerekített ház, amely szinte minden helyzethez megfelel.

NATO Reflex

Egy másik könnyen elérhető sight a NATO Reflex, ami ideális agresszív játékstílushoz közelre. Itt kisebb ablakot láthatunk, cserébe nem olyan nagy a ház, jobb a láthatóság.Ez egy tisztességes kompromisszum. Az optikát körülvevő keret meglehetősen vékony, és nem hoz létre nagy vakfoltot, bár a hason fekvő ellenfelek továbbra is nehezen észrevehetők miatta.

Sajnos a NATO Reflex irányzéka (egy zöld háromszög) hajlamos megzavarni a legtöbb új játékost. A háromszög teteje az, ahová a golyók mennek, nem a közepe.

1.5x Scope

Íme legelterjedtebb nagyított nézetű scope, és az egyik legjobb választás a spawn-killer védők számára. A háza jobb oldalon kissé terjedelmes, de összességében nagyon tiszta és nagyon keveset takar.

Hasonlóan a NATO Holographic Sighthoz, irányzéka rendkívül precíz bármilyen hatótávolságú lövéshez, és könnyen megszokható. Sok player kényelmesen, rendszeresen gyakorolhat vele, mivel széles körben elérhető a támadók és a védők számára egyaránt.

2.0x Scope

A házat tekintve a 2,0x Scope szinte hibátlan a papírvékony keretével és nagy ablakával. A bal felső gomb nagynak tűnhet, bár ritkán gátolja a kilátást a tényleges harc során. Az irányzék viszont kissé zsúfoltnak tűnhet más sightokhoz képest. A 2.0x Scope ideális közepes és távoli harcokhoz, például Thatcher és Flores számára.

2.5x Scope (ACOG)

Mindenki kedvence, az ACOG, amit sajnos olyan sok (főleg védő) operátortól elvettek. Az ACOG rendelkezik a legnagyobb nagyítással az összes optika közül. Az évek során sok fegyverről el lett távolítva, de továbbra is népszerű választás a közösség körében. A középső irányzéka kicsi, egyszerű és rendkívül megbízható.

Az ACOG hatalmas háza azonban a kilátás jelentős részét blokkolja. Az ablaka azonban jó láthatóságot nyújt. Persze használatával a visszarúgás egyre nehezebbé lesz.

M4S Red Dot

Két probléma is van, amely a hagyományos NATO Red Dotot sújtja: a feltűnő ház és a nagy irányzék. Ezt azonban az M4S Red Dot orvosolja. Jelentős vakfoltotok okoz az optika jobb alsó részén, de – akárcsak a 2.0-szeres Scope esetében – ez nem olyan zavaró, mint amilyennek látszik.

Apró pöttyös irányzéka szintén jelentős előrelépést jelent elődjéhez képest, mivel kevésbé takarja el az irányzék ablakát, és pontosabb nézetet tesz lehetővé.

Ezt volt a sight-elemző cikkünk első része, hamarosan jövünk a folytatással!

Ezt láttad már?

Roppant szórakoztató R6S Event érkezik – Ezekkel a szabályokkal kell számolnunk

 

https://leet.hu/husvet/

×