A Y7S1.2 után már nincs több titok.

A Rainbow Six Siege Y7S1-es frissítésénél több adatbányász is jelezte, hogy a Ubisoft fejlesztői egy új Eventen munkálkodnak a háttérben. Twitteren megpillanthattunk már néhány szövegfájlt vagy félkész textúrákat, pályát tartalmazó videót ezzel kapcsolatban, ám több kérdőjel is maradt a leakek után. Most, hogy tegnap megérkezett a Y7S1.2 az éles szerverekre, a leakerek ismét rávetették magukat a fájlokra és nem is kellett sokáig keresgélniük.

Ilyen lesz a hamarosan érkező, Rengoku nevet viselő event!

 

A veterán Rainbow Six Siege leaker, Benjaminstrike posztolta kedd délután a fenti képet a Twitter fiókjára. Szinte mindent megtudhatunk a várhatóan heteken belül élesedő játékmódról, nézzük is a fő szabályokat:

  • Két öt fős csapat esik majd egymásnak a meccseken
  • A Friendly Fire kikapcsolásra kerül, nem kell aggódnunk a csapatsebzés miatt
  • 10 perces körökkel kalkulálhatunk majd
  • Respawn is lesz
  • A pályán összesen 8 oltárt találunk, melyből három fog aktívan „üzemelni” egy időben. A játékosoknak ezeket az oltárokat kell aktiválni, hogy pontokat gyűjtsenek vagy ellenfeleik esetében megakadályozni ezt. Az első csapat, mely eléri a 300 pontot megnyeri az adott kört.
  • Minden Operator 200 HP-val rendelkezik, az elérhető oadoutban megtalálunk majd shotgunokat és felrobbanó kunai késeket is. Néhány kiválasztott játékos kezében pedig egyedi képességgel (vakító, égető, mérgező) rendelkező kunait is felfedezhetünk, hogy még izgalmasabb legyenek az összecsapások.

A megjelenés pontos időpontja egyelőre ismeretlen, várhatóan az elkövetkezendő két hétben startol majd el az esemény.

Mit szóltok az új játékmódhoz?

Mennyibe kerülne összesen, ha minden streaming szolgáltatásra előfizetnél?

https://leet.hu/husvet/

×