Izgalmas szezonnak nézünk elébe, az már biztos.

A hardcore Call of Duty rajongók tegnap el is kezdték a visszaszámlálást, hiszen április 27-én megérkezik a szerverekre a Warzone és Vanguard harmadik közös szezonja. Az elmúlt pár napban több izgalmas bejelentést, jelet is elhintettek számunkra az Activision munkatársai, így érdemes átvenni ezeket még a nagy frissítés előtt. Jövő hét elején talán már a hivatalos Season 3 Roadmapot is felfedhetik a Raven Software fejlesztői, ám addig a lenti információmorzsákkal kell beérnünk. Szerencsére a Dexerto csapata összegyűjtötte ezeket, így lehet némi előzetes támpontunk az érkező szezonnal kapcsolatban.

A név – Classified Arms

 

A Warzone Pacific Season 3 a Classified Arms nevet viseli majd, ezt már április 13-án megerősítették az egyik cinematic trailer kapcsán. Szokatlanul korán érkezett meg az első mozgóképes anyag, így biztosak lehetünk abban, hogy a fejlesztők tartogatnak még számunkra meglepetéseket az elkövetkezendő 6 napban.

Godzilla és King Kong

Pár szezonnal ezelőtt már csak a fenti kollaborációk említésére is sokan felnevettek volna, ám egyre több dolog utal arra, hogy a fejlesztők valóban elhozzák a szörnyeket a szigetre. Korábban több mobilos játékban is felbukkant a két ikonikus élőlény, ám azt senki sem gondolta volna, hogy ekkora felhasználói bázissal bíró PC/Konzol játékban is feltűnnek majd.

 

Az egyik elvetemült Twitter felhasználó a Call of Duty fiók által publikált hangot jobban megvizsgálva a „Monsters are real – A szörnyek léteznek” mondatra bukkant. Április 18-án, a fejlesztők által kiküldött emailben található képen pedig szinte minden kétséget kizárólag Godzillát láthatjuk úszni Caldera szigete felé.

 

Csütörtök hajnalban meg is érkezett a hivatalos megerősítés a PlayStation adatbázisától, május 11-én startolhat a Warzone és Godzilla/King közös eseménye.

Új fegyverek és tölténytípus

 

Nem kellett sokat várnunk a fegyverekkel kapcsolatos teaserre sem, ám ez sem a szokványos formában érkezett. Gyakorlatilag nem is tudunk egy konkrét fegyvertípust kiemelni a mozgóképből, sokkal inkább a lőszerre összpontosítottak a designerek. A Nebula V lőszerek után újabb különleges tölténytípusok érkezhetnek Caldera szigetére, ám bizonyára új fegyvereknek sem leszünk majd híján.

Map változások

Rebirth Island átszabása után egyértelmű, hogy Caldera kap több figyelmet a következő szezonban. Új POI-król még nem rántották le a leplet a Call of Duty munkatársai, ám az biztos, hogy több változás is vár majd ránk. Peak területét érintheti a legtöbb átalakítás, a fejlesztők maguk is kijelentették, hogy figyelik a felhasználói visszajelzéseket.

Nerfek

A lista ezúttal sem lesz rövid, ám két kategóriát radikálisan érintenek majd a tudatos gyengítések. A Marksman Rifle és Sniper rajongók előre félhetnek, a Call of Duty fejlesztői szerint vége lesz a Kar98k és Swiss K31 egyeduralmának a népszerűségi toplisták élén.

Audio változások

Nem titok, hogy a Call of Duty hangrendszerével vannak bajok, de szerencsére a fejlesztők ezeken is javában dolgoznak már. Már február elején kijelentették, hogy a lépésekkel kapcsolatban pozitív változásokat tapasztalhatunk majd, jobban belőhetjük majd azok irányát is.

Valaki hibázott…

season 3 pre view, someone got this to ? it came never again from CODVanguard

Egy héttel ezelőtt egy maroknyi szerencsés felhasználó in-game formában is értesülhetett a Season 3 néhány újdonságáról. A fejlesztői levélben az Activision munkatársai kiemelték az új Prestige szinteket, egy új AR Blueprintet és bizonyos szezonális kihívásokat.

A hivatalos Roadmapig és bejelentésekig megfelelő súlyozással kezeljétek a fenti információmorzsákat, pletykákat. Nagy részüket maguk a fejlesztők erősítették meg valamilyen formában, ám többször is előfordult már korábban, hogy az utolsó pillanatban történtek még apró változások. 

Kevés XP-t adott a Pass? A fejlesztők reagáltak:

Nevetségesen kevés XP-t adott a Warzone Battle Pass? – Így gyűjtsd be a kompenzációt

https://leet.hu/husvet/

×