Úgy tűnik, hogy a januári bejelentés csak a kezdet volt.

A Microsoft kedd este bejelentette a szokásos blogbejegyzésében, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass szolgáltatás az elkövetkezendő hetekben. Szerencsére további jó hírekkel is tudtak szolgálni, a Ubisoft játékok rajongói igazán elégedettek lehetnek a bejelentés után. A Microsoft tovább erősíti a pár hónapja köttetett együttműködést, még több Ubisoft cím érkezhet a Game Pass amúgy sem túl szerény könyvtárába. Ezek közé tartozik majd az Assassin’s Creed Origins és a For Honor is.

Több játék is érkezik a Ubisoftos címeken kívül

Az Assassin’s Creed Origins-et kipróbálhatjuk Xboxon és PC-n is, ám azoknak sem kell csüggedniük, akiknek a számítógépük nem bírja, hiszen a Cloud szolgáltatásban is megtalálható lesz majd, így akár telefonról is játszhatunk vele. A For Honort a Marching Fire Edition változatban találjuk meg, mely szintén a fenti három módon lesz majd játszható. A pontos megjelenésük egyelőre nem ismert, annyi biztos, hogy az elkövetkezendő két hónapban érkeznek meg a Microsoft szolgáltatásába.

A Ubisoft és a Microsoft januárban leplezte le együttműködését, az időzítés nem volt véletlen, hiszen ekkor jelent meg a Rainbow Six Extraction. A Game Pass felhasználók már az első nap kipróbálhatták a stúdió PVE lövöldéjét, ezzel egy időben pedig a PC-s multi rajongók szeme is felcsillanhatott, hiszen az Extraction mellett megérkezett a Rainbow Six Siege is a PC-s könyvtárba. A fentiek ismeretében úgy tűnik, hogy ez csak a kezdet volt, izgalmas évnek nézünk elébe, az már biztos.

Forrás: GameSpot

Több videókártya gyártását is megszünteti az AMD – Ezért döntöttek így

https://leet.hu/husvet/

×