Azt gondolták, hogy veszélyes lehet a törött konzol, amit nem igazán ismertek fel. Egy ártatlan PlayStation kálváriája.

Mindannyiunknak van olyan ismerőse, akinek minden cucca olyan, mintha csak a szentlélek tartaná össze. Nos, most úgy tűnik, egy ilyen konzol okozott pánikot a reptéren. Milyen érdekes, hogy a hír pont azután érkezik, hogy tegnap (április 19-én) több hazai plázát is kiürítettek bombariadó miatt.

Közben Amerikában egy törött PlayStation miatt történt ugyanez.

Sajnos nem készült kép arról a rossz állapotban lévő PlayStation konzolról, ami miatt bombariadó volt Amerikában. Ahogy arról a The Hill beszámolt, egy bombaelhárító csapatot hívtak a Boston Logan Nemzetközi Repülőtérre vasárnap (április 17.) délután, miután komoly aggodalomra adott okot egy „törött állapotban lévő” konzol, amelyről azt gondolták, hogy veszélyes lehet.

Az átvilágító munkatársak egy utas táskájában találták a „gyanús tárgyat”, amelyről csak azután derült ki, hogy egy PlayStation konzolról van szó, hogy a bombacsapat szépen leellenőrizte. Most már tényleg kíváncsi lennék, hogy hogyan nézett ki. Az átvilágítás során kezdtek el aggódni a munkatársak, így jobbnak látták kiüríteni a repteret.

„A konzol állapota rendellenességet mutatott a röntgenfelvételkor készült képen, ami miatt az átvizsgálók aggódni kezdtek. Az A terminál utasait evakuálták” – áll a közleményében. „Nem sokkal délután 5 óra után az utasok ismét beléphettek a terminálba.”

Az evakuálás persze nagy ijedtséget keltett. Az egyik utas, Pam Lovano azt mondta a WCVB-nek, hogy „egy csomó ember sikoltozva rohant ki”. Persze mindenki jól volt.

 

Sajnos az nem derült ki, hogy a „gyanús” konzol melyik PlayStation generációhoz tartozott, bár mivel az öreg és törött volt, valószínűleg nem egy PlayStation 5 lehetett. Nem árt tehát vigyázni, hogy hogyan viszed fel a konzolod a repülőgépre.

Ezt láttad már?

Több videókártya gyártását is megszünteti az AMD – Ezért döntöttek így

 

https://leet.hu/husvet/

×