Az egyik játék az évtized egyik legjobb horror-sorozatának legfrissebb, 2020-as darabja.

Az epic Games az utóbbi időszakban különösen kitett magáért, hiszen csak az elmúlt néhány hét leforgása alatt közel 100.000 forint értékben osztogatott játékokat, méghozzá teljesen ingyen. Ez tulajdonképpen majdhogynem olyan lenne, mintha minden héten teljes árán vennénk egy újabb játékot, ami az Epic esetében annyiban más, hogy ők nem egyet, hanem egy alkalomadtán két játékot ajándékoznak csütörtökönként az Epic Games Store-ra látogatóknak.

Ez ezúttal sincsen másként, így két kifejezetten remek, és nem mellesleg értékes alkotással gyarapíthatjuk az EGS-es játéktárunkat. Ebből a tempóból pedig a következő héten sem vesznek vissza, ami azt jelenti, hogy ismét sok ezer forintot spórolnak meg a szórakozni vágyó és/vagy potyázó játékosok számára.

Április 21-től hét napon át az Amnesia: Rebirth, illetve a Riverbond lesznek ingyenesen bezsákolhatóak, ami azért is örvendetes, mert a két játék összértéke több mint 17.000 forint. 

Az Amnesia: Rebirth az évtized egyik, ha nem a legjobb horror-történetének legfrissebb darabja, egészen konkrétan a ‘A Machine for Pigs’ folytatása. A főszereplő egy 1930-as évekbeli hölgy, Anastasie Trianon, aki az algériai sivatak viszontagságai között próbálja összerakni a múltjának darabjait – természetesen szörnyűséges szörnyszülöttek ijesztgetéseivel karöltve. A Rebirth viszont azoknak is kellemes élmény lehet, akik nem kifejezetten rajonganak a horror műfajáért, köszönhetően a kalandmódnak, ami jelentősen visszavesz a fojtogató sötétségből és a szörnyekből.

 

A Riverbond már egy sokkal színesebb és könnyedebb, elsőre a Minecraftra kísértetiesen hasonlító shoot-and-slash dungeon-crawler, amit ugyan lehet egyedül is játszani, de az igazi szórakozást a kooperatív módja adja. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott, ha pedig imádtátok a Minecraft Dungeonst, akkor egyenesen kötelező darab. Külön öröm, hogy a couch-coopot is támogatja.

A játékokat teház következő hét csütörtökétől, április 21-től április 28-ig lehet az Epic Games-es könyvtárakhoz adogatni, 17.000 forint helyett teljesen ingyen, és örökre megmaradnak.

Az Epic fantasztikus ajándékai mellett nem érdemes megfeledkezni az Amazon ajánlatáról sem:

Akciófigyelő | 7 játék mellett a valaha készült egyik legjobb RPG-t osztogatja az Amazon

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×