Az Epic Games jó szokásához hűen a következő heti ajándékait sem aprózza el, melyek összértéke 26.000 forint. Megint két játékot kapunk.

Az Epic Games egészen elképesztő játékosztogatási tempóra váltott az elmúlt hetekben, amikor is olyan remekművekre csaphattunk le, mint például a Cities Skylines, az In Sound Mind, a Total War: Warhammer, vagy éppen most a The Vanishing of Ethan Carter és a Rogue Legacy. Ezt a szériát pedig a világért sem törnék meg, ami azt jelenti, hogy ezen a héten is kihagyhatatlan játékok várják, hogy teljesen ingyen a játéktárunkhoz adjuk őket.

Április 14 és április 21 között a az XCOM 2 és az Insurmountable ingyenes.

A játékok örökre megmaradnak, jelenlegi árukon számolva összesen 26.000 forintba kerülnének.

XCOM 2

A legendás XCOM-sorozat legfrissebb, de még így is 2016-os darabját talán keveseknek kell bemutatni, sokan viszont nem biztos, hogy játszottak is vele. Pedig a körökre osztott taktikai stratégia egyik legnagyobbikáról van szó, ami azok számára is kifejezetten élvezetes lehet, akik nem feltétlenül a műfaj rajongói. Ezért pedig a remek világot, az azonnal beszippantó atmoszférát, és a kifejezetten jó (ám sokat mémelt) harcrendszert és játékmenetet tehetjük felelőssé.

 

Insurmountable

Az Insurmountable ezzel szemben egy roguelike játék, annak is a lehető legjobbik fajtájából. A ByteRocker csapata nem kicsit csavart – az őszintén szólva kissé megfáradt műfaj elemein, és a legnagyobb leküzdendő akadály nem a szörnyek garmadája, hanem egy folyamatosan változó egyre keményebb kihívásokat felvonultató hegység lesz. Bizony, ebben a játékban a legfőbb feladat megmászni egy gigantikus hegyet, ami minden elhalálozás után teljesen megváltozik. Az Insurmountable nemcsak egy kiváló roguelike, hanem roppant egyedi is. Egyszerűen kötelező darab.

Az ajánlatokat erre találod!

Jó szórakozást és kellemes húsvéti ünnepeket!

Ezt láttad már?

Elhalasztották az újgenerációs The Witcher 3-at, ami fejlesztőt is vált

 

https://leet.hu/husvet/

×