Csorgatják a nyálukat azok, akik szerint a streamerek csalnak, mivel MuTeX kapott egy shadowbant, annak ellenére, hogy „soha nem szegett meg semmilyen szabályt”.

Ha Warzone-ról van szó, senki sincs biztonságban attól, hogy csalónak nevezzék. Mivel rengeteg hacker szivárgott be a játékba, ez sok játékos számára a „csaló, amíg ártatlanságát be nem bizonyítja” légkört alakította ki.

Míg a RICOCHET anti-cheat teszi a dolgát a hackerek elnyomása érdekében, egyesek szerint bizonyos területeken hiányosságok mutatkoznak. Ezért van a játékban a shadowban rendszer, amely az esetlegesen csalással gyanúsított játékosokat megfigyeli, és szinte lehetetlenné teszi a játék keresését.

Ha esetleg többet szeretnél megtudni a shadowbanról, akkor azt ITT teheted meg.

Most MuTeX-et érte el a shadowban – akit korábban sokan vádoltak csalással, annak ellenére, hogy bebizonyította a közösségnek, hogy valóban nem csal.

Április 10-én MuTeX tájékoztatta rajongóit a kitiltásról, majd természetesen a Raven Software-hez és az Activisionhöz fordult, mondván „kérem, segítsenek nekem minél hamarabb. Minden egyes nap streamelem a játékotokat, és nem akarok ok nélkül visszalépni”.

MuTeX mindent megtett, hogy tisztázza nevét, miután egy Cronus ikont találtak a gépén. Volt, hogy 5 kamerás streameket csinált, csak hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy egyszerűen tehetségesebb, mint az átlag játékos.

Úgy tűnik azonban, hogy a Raven Software megjelölte a fiókját gyanús tevékenység miatt. A profi számos tweetet küldött ki, kérve, hogy ezt oldják meg, de eddig semmi sem történt.

Még azt is felhozta, hogy egy éven keresztül streamelte a Warzone-t mindenféle probléma nélkül, csak a játék iránti szeretetét és szenvedélyét. Nem szeretné, ha ez ártana a karrierjének és feleslegesen visszavetné őt.

Mivel a shadowban egy automatikus rendszer, lehet, hogy MuTeX K/D aránya és pontossága volt az, ami miatt kapta ezt a kitiltást.

Mit gondoltok, akit elkap a shadowban, az tuti, hogy csal?

Nem is kell már sokat várnunk – Ekkor leplezhetik le az új Call of Duty részt

×