Sietősre vette az ütemtervet az Activision.

Nem titok, hogy az Activision és az új Call of Duty címmel kapcsolatban álló fejlesztőcsapatok nem sokat árulnak el az idei újdonságról. Szerencsére így sem maradunk hírek nélkül, hiszen több, korábban már rengetegszer bizonyító leaker, adatbányász folyamatos információkkal látja el a közösséget. Úgy tűnik, hogy nem kell sokat várnunk a 2022-es Call of Duty cím leleplezésére, előbb érkezhet, mint azt gondoltuk.

Április végétől érdemes lehet figyelgetni a közösségi oldalakat!

 

A veterán COD leaker, Ralphs Valve vasárnap kora hajnalban posztolt egy sejtelmes képet, melyen egy 20 napot ábrázoló visszaszámláló köszöntött vissza ránk. Április 30-án startol el a Modern Warfare II hivatalos marketinghadjárata, míg a tényleges leleplezésre valamikor májusban kerül sor.

Az elmúlt évekből kiindulva első körben a népszerű tartalomgyártók és nemzetközi híroldalak kézzel fogható, fizikai tárgyakat kapnak az Activision gárdájától, melyek rengeteg kódolt jelet tartalmaznak majd a 2022-es Call of Duty játékkal kapcsolatban. Májusban érkezhetnek  az első (pre-)alpha gameplay-ek és ekkor ránthatják le a leplet a hivatalos megnevezésről is. A Vanguardhoz képest egészen sietősre vették az ütemtervet a fejlesztők, hiszen tavaly egészen augusztusig kivárt ezekkel az Activision. A fenti információkat a hivatalos hírekig érdemes megfelelő súlyozással kezelni, akkor is, ha korábban már többször is tűpontosan szivárogtatott a fent megnevezett leaker.

Visszatér mindenki rémálma? – Swagg büszkén mutatja be az ismét “broken” fegyvert

×