Swagg azt állította, hogy a DMR – amely egykor Verdanskban pusztított – a Season 2 Reloaded frissítés után újra a régi fényében tündököl.

A Warzone rajongók már jól megszokhatták, hogyan működnek a játék fegyvermetái, minden egyes szezont (és nagyobb javítást) általában a fegyverek népszerűségének gyors átrendeződése követ, ahogy a játékosok rájönnek, melyik a legjobb a győzelmek biztosításához.

Jelenleg a Vanguard MP40 áll az első helyen, és ez már jó ideje így van. A 3. szezon közeledtével ez várhatóan megváltozik, és egy új fegyver fog az első helyre pályázni.

Egyelőre azonban a Season 2 Reloaded van soron, és Swagg szerint egy marksman rifle ismét az élre tör.

Egy április 9-i YouTube-videóban Swagg elmagyarázta, hogy a relatív nerfek azt jelentik, hogy a DMR ismét „broken” a Warzone-ban, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Calderában irgalmatlan könyörtelenséggel intézzék el az ellenséget.

 

A Black Ops Cold War életciklusának korai szakaszában a DMR a játék egyértelműen legjobb fegyverévé vált, mivel a pontosságának és a visszarúgás hiányának köszönhetően hihetetlenül gyorsan és következetesen ejtette el az ellenséget.

Persze nem hagyunk titeket loadout nélkül:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 20.8″ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Foregrip
  • Magazine: 30 Round

Swagg kezében minden bizonnyal visszatért a DMR, és egyre feljebb emelkedik a Warzone legnépszerűbb fegyvereinek listáján – bár még mindig messze van attól, ahol egykor volt.

Ezt a béna csalót láttátok már?

20 IQ Warzone csaló – Ez történik, amikor a csaláshoz is béna vagy

×