A Warzone játékosok felszólaltak laggal kapcsolatban, mivel néhányan „őrült” problémákat tapasztaltak az utolsó frissítést követően.

A Warzone Season 2 Reloaded frissítés bevezetett néhány elég nagy módosítást. Megújult a Rebith Island, a perkeket is megváltoztatták, illetve a metába is megpróbáltak belenyúlni.

Bár a frissítés elég jó fogadtatásban részesült, a játékosok megjegyezték, hogy néhány tisztességes bug ismét felütötte a fejét, beleértve a Caldera textúraproblémáit, de a laggal és a találat regisztrációval kapcsolatban is akadtak problémák.

Számos Warzone játékos a közösségi médiában fejtette ki csalódottságát a folyamatos problémák miatt, és megkérdőjelezték, hogy ez csak rájuk vagy a közösség egészére jellemző.

Nemrég tértem vissza a játékhoz, miután néhány hónapig nem játszottam, és minden egyes játék a Calderán nagyon lagos volt” – nyilatkozta a Redditor DonRegan25. ” A játék össze-vissza akadozott, a tárgyak lassítva jöttek ki a ládákból, az emberek ide-oda teleportáltak a harcokban”. Mások gyorsan megjegyezték, hogy ők is ugyanezt tapasztalták, annak ellenére, hogy nincsenek net-kapcsolati problémáik.

Crazy lag lately? from CODWarzone

„High-end PC-n játszom, és tényként tanúsíthatom, hogy a lag valós”mondta StrifeWavy.Minden rendben volt, mielőtt kivették az április bolondjai lejátszási listákat”.

Mások azt állították, hogy a battle royale „játszhatatlanná” vált az állandó akadozás miatt.

Néhány játékos azonban még csak be sem tudott jutni a játékokba, hogy megtapasztalja a laggot, mivel a bemelegítési időszakban a játék egyszerűen kidobta őket. „Minden meccsen, kivétel nélkül. Rebirth, BR, Plunder, szó szerint képtelen vagyok játszani” – tette hozzá ghostgaming367, aki megkérdezte, hogy a Raven „beteges tréfát” űz-e velük.

This is a sick joke, Raven from CODWarzone

A lag és a találat regisztrációs problémák már jó ideje lappanganak a Warzone-ban, és bár a fejlesztők már korábban is elfojtották a panaszokat, nem tudni, hogy ezúttal sikerül-e.

Ti tapasztaltatok hasonló jelenségeket?

Olyan erős lett ez a lenézett Warzone fegyver, hogy “tönkreteszi” a Rebirth meccseket

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×