Szerda este már élvezhetjük is az újdonságokat.

Azt már az elmúlt héten is lehetett sejteni, hogy kedd-szerda környékén egy nagyobb frissítést kaphatnak a Warzone és Vanguard felhasználók. A Season 2 Reloaded névre hallgató update nem idegen lépés a fejlesztőktől, minden szezon közepén érkezik hasonló javítócsomag. Azt már tudtuk, hogy Rebirth Island nem ússza meg az átalakítást, ám ezen kívül még sok fejlesztés vár ránk.

Nézzük is, hogy mit tartogat Warzone szinten a Season 2!

Rebirth Island Reinforced

A fejlesztők állítása szerint a map megjelenése óta nem volt még ilyen szinten átdolgozva a kis szigetke. Láthatóság szinten is hatalmasat fog fejlődni a pálya, sokkal jobban kiszúrhatjuk majd ellenfeleinket, az időjárás is tisztább lesz, ezáltal nagyobb fényárban úszik majd Rebirth.

A legfőbb változások az alábbi helyszíneket, POI-kat érinti majd:

  • Stronghold
  • Supply Ships Drop Anchor – Ez egy új POI lesz, a Docknál
  • Prison Yard
  • Water Tower

Talán Stronghold területét érinti a legjobban a változtatás, a fejlesztők nem véletlenül itt végezték a legtöbb munkát. A belsős statisztikák alapján nem volt túl népszerű drop hely, ezen szeretnének változtatni, hogy kicsit felrázzák a sziget metáját. Új helyszín nélkül sem ússzuk meg, megérkezett a várva várt hajó is. A Calderán már megtalálható Redeploy Balloonok is megérkeznek a szigetre, természetesen némileg átalakítva, hogy igazodjanak Rebirth méretéhez.

Három visszatérő játékmód és egy mini-event

A fejlesztők nem hagyják visszatérő módok nélkül sem a felújított szigetet. Több, korábban népszerű LTM is tiszteletét teszi majd a játékban:

  • Rebirth Resurgence Solos
  • Rebirth Payload
  • Rebirth Blood Money

A Rebirth Reinforced event keretein belül ingyenes ajándékokkal is fejleszthetjük a virtuális raktárunkat. A fejlesztők előzetesen egy Legendary LMG Blueprintről, tonnányi XP-ről és egyéb finomságokról tesznek említést a patchnotes-ban. Az egyik közösségi feladat az ölésekkel lesz összefüggésben és teljesítésével 25000 XP mellett megkapjuk a hozzáférést a Weapon Trade Stations névre hallgató eszközhöz. Segítségével egy adott fegyverért cserébe kérhetünk egy alacsonyabb ritkasággal rendelkező fegyvert és néhány extra tárgyat, kiegészítőt.

Új SMG

Nem maradunk ezúttal sem új fegyver nélkül. Az Armaguerra 43 névre hallgató SMG-ben egy igazi közelharci bestiát köszönthetük majd, melyet küldetésekkel vagy a szokásos Bundle kiszereléssel oldhatunk majd fel. Remélhetőleg gördülékenyebben megy majd ez, mint a legutóbbi, Vargo 52-es mutatvány. Gyakorlatilag a mai napig sok játékos számára használhatatlan az új BOCW üdvöske, melynek Blueprintjét éppen ebben a frissítésben javítják meg a fejlesztők.

A frissítés két részletben fog megérkezni. Kedden 17:00 órakor a Vanguard, míg szerdán 17:00-kor a Warzone update érkezik majd. Várhatóan szerdán startolnak el a friss tartalmak mindkét játékban, a felhasználók nagy örömére. 

Forrás: Call of Duty blog

Vitába szálltak streamerek a “legjobb” CoD miatt – Te mit gondolsz?

×