Swagg ezúttal is egy egzotikus választással kedveskedett.

Rebirth Island fokozott figyelmet kap a játékosoktól és a fejlesztőktől a Season 2 során. Több ok is megbújik emögött, egyrészt a Reloaded frissítésben átalakítást kapott a pálya, másrészt pedig egyre jobban unják a felhasználók Caldera szigetét, sőt, vannak akik soha nem szerették azt igazán. Játékmódokban is erős a Reloaded update, a szezon második felében igazán megérheti meglátogatni a kisebb szigetet.

Egyre többen kezdenek el használni egy OP Modern Warfare shotgunt, mely iszonyatosan erős kis távolságokon!

 

A FaZe Clan Warzone tartalomgyártója, Swagg nem először próbál ki olyan fegyvereket, melyek nem feltétlenül az éppen aktuális meta részei. Ezúttal a Modern Warfare egyik shotgunjára, a Jak-12-re esett a választása felhasználói visszajelzések alapján. Úgy tűnik, hogy jó választás volt, hiszen a fegyver segítségével sikerült megdöntenie az eddigi killrekordját. Az alábbi módon szerelte fel a sörétest:

  • Muzzle: FORGE Tac Marauder
  • Barrel: ZLR J-3600 Torrent
  • Laser: 5MW Laser
  • Magazine: 20-round drum mag
  • Perk: Sleight of Hand

A fegyver erejét mi sem mutatja jobban, hogy míg a pick rate-ben eléggé gyenge lábakon áll, addig a K/D statisztikákat tekintve előkelő helyet foglal el. Megfelelő kezekben Rebirth Islanden brutális pusztításra képes, ám nem hinnénk, hogy visszatérne teljesen a metába.

A nerfek, buffok megtették a hatásukat – Ez a Warzone 10 “legjobb” fegyvere április elején

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×