A Roze skin ismét problémákat okoz, de most a Rebirth Reinforced mapján.

A láthatóság hihetetlenül fontos a Warzone-ban. Ha meg akarsz nyerni egy kört, túl kell élned, és ha nem tudod kiszúrni az ellenségeidet, ez a feladat hihetetlenül nehézzé válik. Sokak számára a Roze skin a láthatósági problémák legnagyobb bűnöse.

Hónapokon keresztül a Roze skint szó szerint lehetetlen volt észrevenni, a teljesen fekete felszerelése segített neki, hogy beleolvadjon Verdansk sötét környezetébe.

A 3. és 4. szezonban végrehajtott jelentős nerfek ellenére úgy tűnik, hogy Roze még mindig problémákat okoz. A március 23-i Season 2 Reloaded patch után a játékosok arra panaszkodnak, hogy az Operátort nehéz kiszúrni az új Rebirth szigeten.

Míg a Warzone Caldera térképe világos és trópusi, addig a Rebirth Island sötétebb megjelenést őriz, inkább Verdansk stílusára hajaz. Ennek köszönhetően a Roze skin ismét nagyon jól beleolvad a sötét sarkokba.

Ahogy azonban a Reddit-felhasználó ‘Aussenangreifer‘ felfedezte, nem csak az árnyékos területek jelentenek problémát. Roze a szabadban is beleolvad az épületekbe és az ablakokba, így szinte lehetetlen őt mindig észrevenni.

„Sok fal és általános kellék szürke vagy fekete” – panaszkodott a Warzone-rajongó. „Szinte minden helyzetben nehezebb észrevenni őket.”

Sajnos nem Aussenangreifer volt az egyetlen, aki panaszkodott a Roze skinjével való küzdelmeire. Triple516 azt írta, hogy őket „egy autó mellett guggoló Roze skin tépte szét, aki teljesen láthatatlan volt”.

„A láthatóság ebben a játékban általánosságban szar, nem csak Roze” – kommentálta korvo42. „Néha meg kell néznem a felvételeket, hogy megértsem, hol volt az ellenség, aki megölt.”

Sajnos úgy tűnik, hogy a Roze egy olyan probléma, ami továbbra is fennmarad a Rebirth Reinforcedben. Egyelőre nem tudni, hogy a Raven változtat-e valamit a világításon, hogy segítsen a probléma megoldásában.

Nektek is meggyűlik a bajotok ezzel a skinnel?

Pay-to-Lose skin keseríti meg a Vanguard játékosok életét – Célozni sem lehet vele

×