A Call of Duty: Warzone 5. évadában megjelent Roze operátor skin hibája hatalmas problémát okoz a játékban. Néha alig lehet kiszúrni.

Verdansk igen változatos terepén sokféle hely található, ahol a játékosok különböző taktikát alkalmazhatnak. Sajnos azonban a játékot rendszerint hibák nehezítik meg, melyek közül egy-egy lehetetlenné teszi, hogy meglássuk a terepen bujkáló ellenfeleket. Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak egy bizonyos skinre.

Az 5. évad Roze „Rook” skinje olykor különösen nehezen szúrható ki.

Egyes gyenge megvilágítású belső terekben, a közelharcok szinte lehetetlenné válnak a skin használóival szemben. Az utóbbi napokban egyre több játékos világít rá, hogy a Roze skinnel valami nagy baj van.

Az alábbi Reddit képen például egy cella rácsai mögött van a karakter, ám jól látható, hogy nem igazán látható. A játék a csapattárs nevét is megmutatja, ám az alak nem igazán látszik. A poszt megjelenése után többen azt írták, hogy valóban probléma van a skinnel.

I’ve never really seen anyone talk about it, but does anyone else think Roze skin is not okay? from r/CODWarzone

Az alábbi videó kiválóan szemlélteti, hogy mi a probléma.

 

A fenti videón jól látható, hogy csak a kill cam segít abban, hogy rájöjjünk, hol is volt az ellenfél. Amikor ilyet tapasztalunk, általában hajlamosak vagyunk csalásra gyanakodni, ám itt egyáltalán nem erről van szó. A skin gyakorlatilag nagy előnyhöz juttathatja a használóját. Világosban ugyan teljesen jól látszik, bizonyos környezetben viszont elég nehéz kiszúrni.

Az Infinity Ward egyelőre nem válaszolt a panaszokra, szóval hogy valamikor javítva lesz-e a probléma, egyelőre kérdéses. Reméljük, hogy igen.

Szerinted is probléma van a skinnel?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×