Előfordulnak ilyen jellegű hibák, remélhetőleg gyorsan javítják a fejlesztők.

A mikrotranzakciókkal teletűzdelt játékoknál sokszor felmerül a „pay-to-lose” vagy épp a „pay-to-win” kifejezés. Általában ezek azt takarják, hogy egy adott kozmetikai tárgy, amit csak Battle Pass-ban vagy in-game boltban vásárolhatunk meg, valamilyen metára is kihatással lévő tulajdonsággal rendelkezik. Ez lehet pozitív is, elég csak a Rose skinre vagy egy-egy elrontott Blueprintre gondolnunk, de természetesen negatív hatásokba is beleszaladhatunk. Fontos megemlíteni a fejlesztők védelmében, hogy ezek minden esetben javításra kerülnek, ám pár napig, hétig valakik nagyon jól vagy épp rosszul is járhatnak.

Ezúttal a Vanguard tulajdonosok szomorkodhatnak!

Panzerfaust ADS Blocked by Arthur “Alleyway” Skin from CODVanguard

 

A Battle Pass-ban megtalálható Arthur Kingsley „Alleyway” névre hallgató skin nemes egyszerűséggel blokkolja az ADS nézetet rengeteg fegyver használata közben. Kiváló példa erre a fentebb is látható Panzerfaust, melynek célzását szinte teljes mértékben ellehetetleníti Kingsley ujja. A kommentek között többen megemlítették, hogy szintén beleszaladtak már a hibába, valaki pedig másik Operatorral is elő tudta idézni a fenti bugot.

A fejlesztők az ilyen jellegű hibajelenségeket hamar szokták javítani, hiszen a kozmetikai tárgyaknak soha nem szabad beleszólniuk egy-egy játék működésébe, főleg ha még fizetünk is kell értük, beszéljünk akár negatív, akár pozitív hatásokról.

Mert az kell! – Saját battle royale mód is jön a GTA 6-ba

×