Többek között olyan rendszer jön a Rainbow SIx: Siege Y7S2-be, ami jutalmazza a jól viselkedő játékosokat, és bünteti a mérgezőket.

Sok újdonság érkezett a Rainbow six: Siege 7. évének első évadába, de a frissítések és tervek hada nem ért véget. Alex Karpazis, a franchise kreatív igazgat sok dologról beszélt egy videóban, ami még várható a következő évadokban. Ilyen lesz például a Ranked 2.0, ami a skilleket részesíti majd előnyben, szemben a jelenlegi rendszerrel. Ám van még pár dolog, ami

alapvetően megváltoztatja a játékélményt.

Új rendszer a toxikus és a jól viselkedő játékosok kezelésére

Amellett, hogy a Ubisoft új rankedet és frissített játékmódokat kínál (pl. TDM), arra is szeretnének jobban figyelni, hogy a játékosok jó élményt kapjanak az online térben. A toxikus játékosok a jövőben többszörösen meg fogják szívni, ugyanakkor jól járnak majd azok, akik jól viselkednek.

A 2. évadban egy új Reputation System jelenik majd meg, ami a színfalak mögött körülbelül egy éve csendesen aktív.

„A rendszer kiemeli azokat a játékosokat, akik pozitívan állnak a Siege közösséghez, miközben gondoskodunk arról, hogy megfelelő eszközökkel kezeljük a csalókat és a toxikus megnyilvánulást. Zéró tolerancia érvényesül” – mondta Karpazis. A Reputation System 2. fázisa a 3. évadban indul;  szűrni fogják a nem megfelelő hang-és chat-beszélgetéseket, az ezekkel visszaélő játékosok pedig nem férhetnek hozzá a chathez, amíg nem tanulnak meg viselkedni.

„A 4. évadban teljes egészében megjelenik egy Reputation System, amely jutalmazza a játékosokat a jó viselkedésért, és bünteti vagy tiltja a toxic vagy csaló playereket” – ígérte.

Természetesen a Siege 7. évében jön majd a Shooting Range, az új Ranked, a konzolos crossplay, valamint egy állandó Arcade mód is. Lesz tehát egy rakás olyan LTM játékmód, mint korábban a Golden Gun vagy a Showdown.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fejlesztők tesztelik azt is, hogy hogyan tudják elhozni konzolokra a FOV csuszkát. Idén új pálya érkezik a Team Deathmatch-hez is.

„Nagyon boldogok vagyunk a metával, amit elértünk. A Siege ma egészen más játék, mint amikor megjelent. Több mint 60 operátor van, ami egy kicsit félelmetes lehet az új játékosok számára” – mondta.

Az új pályáról mit gondolsz?

Úgy tűnik bejött a Ubisoft terve – Imádják a játékosok az új Rainbow Six Siege pályát

 

×