Hamarosan érkezhet is éles szerverre.

A Ubisoft már február közepén, a Six Invitational alatt bejelentette, hogy 3 éves kihagyás után végre új pályákkal is bővül a játék. Az elsőt heteken belül megkapjuk már, jelenleg is tesztszerveren próbálgatják a játékosok. A másik kompetitív helyszín valószínűleg Y7S3 során érkezik majd, ám ezt megelőzi majd egy TDM pálya is. Kénytelenek voltak újítani a fejlesztők, hiszen észrevehetően kezdett kicsit beleunni a játékosközösség a jelenlegi felhozatalba.

Úgy tűnik, hogy bejött a tervük, az Emerald Plains fogadtatása szinte teljes mértékben pozitív!

 

Az elmúlt napokban több tartalomgyártó is átfogó videót töltött fel az Emerald Plains nevet viselő pályáról. A kompetitív helyszín egy írországi kastélyban kapott helyet, melyben rengeteg egyedi, modern szobát találunk, míg az emeleten inkább a hagyományosabb jellegek uralkodnak.

Kommentek – https://www.youtube.com/watch?v=GbkY3wy9i1k

A Twitter és a YouTube kommentek között szinte csak dicsérő mondatokat láthatunk, pedig a Rainbow Six Siege közössége kimondottan kritikus az utolsó időben. Sokan még azon is elgondolkodtak, hogy több hónapnyi, évnyi kihagyás után ismét belevessék magukat a játék világába. A Ubisoft fejlesztői elégedettek lehetnek ezzel a lépéssel, reméljük az éles szerverre való átemeléskor sem merül fel komolyabb probléma.

Comeback victory trükk: Brutál jól kombózható Goyo és Azami

×