Úgy tűnik, hogy a játékosok rájöttek, hogy túsz játékmód esetében kiválóan össze tud dolgozni Azami és Goyo. Mutatjuk, hogyan.

A tegnapi nap folyamán random csapattársak közösen kiválóan alkalmazták az új Goyo eszközét, illetve az új operátor Azami képességét. Valaha még pontosan erről szólt a Rainbow Six: Siege. A taktikáról, a képességek kihasználásáról, a trükkökről. Miközben ma már mindenki a killre megy, arra, hogy minél előbb megöljön mindenkit, jó látni, hogy valaki gondolkozik is a játékban.

Így nyerheted meg a túsz játékmódot könnyen Azami és Goyo segítségével.

A két játékos kiválóan dolgozott együtt. Először is Azami eszközét arra használták, hogy fedezéket építsenek a túsz körül. Aztán az Azami falra szépen felhelyezték a Goyo tartályokat. Így abban a pillanatban, amikor az ellenfél bármilyen távolsági, de robbanó eszközzel pusztítja el az Azami falat, a Goyo eszköz berobban, a tűz pedig eléri a túszt. Mivel a túszt így az ellenfél támadása öli meg, a védők nyernek.

Íme az első megoldás Consulate mapon – Comeback victory

Itt az ablak mellé került az Azami fal, majd belülre rá a Goyo tartály. Amint az ellenfél kirobbantotta az ablakot, az elérte a falat, majd berobbant a Goyo eszközt. A csapat nyert, mivel a túsz meghalt.

Második védekező kör.

A második esetben a kisszobában volt a túsz, ahol az ablakokra került a Kiba Barrier fal. Ezekre került persze a Goyo eszköz. Bár itt a replay rendszer hibája miatt nem látszik, az ablakok mentén 3 Azami fal van. Így nem csak belátni nem lehet, de berobbantás esetén hal a túsz.

Harmadik védekező kör – Győzelem

Amint látható, itt az emeleti szobába került a túsz. A trükk itt egy kicsit más volt, de kiválóan bejött. Egy Azami falra került a Goyo eszköz, a további pedig szépen sorban kellő távolságra egymástól egészen az ablakig, majd az ablakra. Így abban a pillanatban, amikor a külső ablakot belövik, a Goyo tartály felrobban, majd a következő és a következő, egészen addig, míg el nem éri a túszt. Mondanom sem kell, meg is történt, így egy vesztes meccset hoztunk vissza.

Reméljük, hogy ezeket a trükköket te is alkalmazni tudod majd. A srácok itt bebizonyították, hogy néha a gondolkodás, a taktika sokkal többet ér ebben a játékban, mint a féktelen és eszetlen lövöldözés. Nagy GG!!!

Ezt láttad már?

Zavarnak a Rainbow Six Siege hibái? – Most már ajándékokat is kaphatsz a jelentésükért

 

×