Az Epic Games e heti ingyenes játékának mindenki nagyon fog örülni, aki annak idején szerette a Space Cadet nevű csodát.

Az Epic Games mostanság eléggé elkényezteti a játékosokat, ha az ajándékba adott játékairól van szó. Elég csak megnéznünk az utóbbi két ingyen alkotást, amire lecsaphattunk: a városépítős játékok egyik tornyára, a Cities Skylines-ra, illetve a frissen osztott FPS horrorra, az In Sound Mindra – ami nem mellesleg 12.000 forintba kóstálna teljes árán.

Ezen a héten azonban egy kicsit fellélegezhetünk, ugyanis nem egy drága, vagy nagynevű játékot kínálnak majd az Epices regisztráció mellé, hanem egy minden téren múltidéző, de kifejezetten szórakoztató alkotást.

Március 24 és 31 között a Demon’s Tilt ingyenes.

 

Demon’s Tilt

A Demon’s Tiltet nagyon könnyű eladni: ha szeretted a régi Windows-os Space Cadet nevű flipperjátékot, és még az okkult sci-fit is bírod, akkor ez egy kötelező vétel. A legnagyobb szerencsédre pont ingyenes lesz az EGS-en, szóval egy forintot sem kell fizetned érte. A játék konkrétan egy szupergyors flipper egy csomó villódzó fénnyel, egészen remek hanghatásokkal és zenével, na meg zseniális asztalokkal.

Az ajánlatot itt találod!

Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

“Leégett a házam” – Facebookon kér segítséget a játékmagyarító, TRC

 

×