Nem érdemes lemaradni az Epic Games soron következő ingyen kínált játékáról.

Az Epic Games a múlt héten sem lassított és az egyik legjobb városépítős stratégiai játékot adta ingyen és bérmentve, amit bárki a játéktárához adhatott, aki csak bejelentkezett az EGS felületére. Ez a játékosvidító lendület szerencsére ezen a héten is megmarad, amikor egy kifejezetten jól sikerült horrorra csaphatunk le – ugyancsak teljesen ingyen.

Március 17 és március 24 között az In Sound Mind ingyenes.

In Sound Mind

 

Ha nem hallottál még erről a pszichológiai horror játékról, akkor magadra vess, de szerencsédre most lesz időd pótolni az egyébként még frissnek számító 2021 szeptemberi megjelenésű alkotást. Az In Sound Mind alapvetően épül az első személyű ijesztgetésre, de emellett nem leszünk híján az akciónak, a felfedezésnek és különféle és ötletes feladványok megfejtésének sem.

Az In Sound Mindot nem különösebben övezte óriási marketing, így sajnos könnyel eltűnt a nagyobb címek árnyékában, pedig egészen jó értékelésekkel büszkélkedhet. Sőt, ha teljes áron szeretnénk beszerezni, akkor 12.190 forintot kellene kifizetnünk érte, ami amúgy egy korrekt ár érte, de jövő héten teljesen ingyen szerezhetjük be. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy így aztán pláne ne maradj le róla, mert tényleg egy jól sikerült játékról van szó.

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Készítheted a pénztárcád, ha megosztod a családdal vagy a haverokkal a Netflixed

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×