Kell neki egyáltalán gázmaszk a Warzone-ban?

A Season 2 Reloaded hamarosan megjelenik, a közösség pedig már nagyon várja a Vanguard és a Warzone számára érkező változásokat.

Miközben még mindig várunk a Roadmap felfedésére, szivárgások jelentek meg, amelyek néhány új tartalomról árulkodnak, amelyek jöhetnek. Ezek között szerepelnek a Rebirth-sziget változásai és néhány új Operator skin.

És az egyik nem más, mint Snoop Dogg

Korábban a kiszivárogtatók már utaltak arra, hogy Snoop Dogg visszatérhet a Call of Duty franchise-ba, most pedig az Activision szinte megerősítette ezt.

Egy rövid klipet tettek közzé néhány „Dogg-taggel”, amelyeken két dátum is szerepelt. Az első címkén az állt, hogy „Call of Duty: Vanguard and Warzone 04/19/22”, míg a másikon „Call of Duty: Mobile /04/01/22”, ami az áprilisi megjelenésre utal.

Ha ezeket a dátumokat összeadnánk, akkor április 20-ához jutnánk, ami minden bizonnyal fontos dátum Snoop Dogg számára. Jelenleg még mindig nem kaptunk hivatalos képet arról, hogy Snoop hogyan fog kinézni az FPS-ben.

Több megbízható kiszivárogtató szerint Snoop játszható karakter lesz a Vanguardban, a Warzone-ban és a CoD Mobile-ban is.

@qndzy Snoop Dogg is COMING to Call of Duty: Vanguard & Warzone! 🔥 #CallofDuty #Warzone #Gaming #Rebirth #Vangurd ♬ original sound – QG News

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Snoop megjelenik a Call of Dutyban. Még a Ghostsban a játékosok megvásárolhatták a hangját.

 

Te megveszed?

A CoD játékosok a legtoxicabbak! – Új adatok erősítik meg, amit eddig is tudtunk

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=forrás: Dexerto, TikTok, borítókép: PrestigeIsKey

×