A fejlesztőcsapat egyik tagja jelentkezett az első teaserrel.

A héten egyre többször merült fel a Warzone Season 2 Reloaded névre hallgató frissítése. Nem véletlenül, hiszen az előzetes kalkulálások alapján szinte minden kétséget kizárólag március 22-én érkezik meg a csomag. Az elmúlt szezonok is ezt támasztják alá, illetve az is árulkodó, hogy a Raven Software munkatársai a március 22-én élesedő Playlist változásokat nem hozták eddig nyilvánosságra.

Azt már a Season 2 Roadmap elárulta, hogy a szezonközi frissítés legnagyobb durranása az átalakított Rebirth Island pálya lehet majd. A fejlesztők drasztikus változásokat említettek, így biztos nem alibi munkáról beszélhetünk, ám az átalakítás pontok részletei egyelőre nem ismertek.

Péntek este meg is érkezett az első teaser!

 

A Rebirth Island Iron Trials módjáért felelős Beenox fejlesztőcsapat egyik munkatársa publikálta a fenti képet. Elsőre nem túl sokat mond a kis részlet, sokan azt gondolták, hogy az elkövetkezendő napokban, szépen adagolva érkeznek majd a képek. A Raven kicsit rákapcsolt este 20 óra után, így a teljes új térképet megtekinthetjük az alábbi Tweetre kattintva:

Mit gondoltok az átalakításról?

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×