A Warzone játékosokat szó szerint megvakítja a 3-Line Rifle bugos távcsöve…

A Warzone közösségnek a legutóbbi frissítés óta nem kevés gamebreaking problémával kellett megküzdenie. A nem rendeltetésszerűen működő fegyvereken át az Operátor skinekig, amelyek valójában nehezebbé teszik a játékot, az elmúlt hetekben nehéz volt a harc.

Bár bizonyos problémák megoldódhatnak a közelgő Season 2 Reloaded javítással, az új bugok listája napról napra bővül.

A legkirívóbb bug mind közül még csak most bukkant fel.

A játékosoknak mostantól a retinájukat támadó floor loottal kell megküzdeniük. Egy bizonyos 3 Line Rifle Blueprintet mindenképpen el kell kerülni, hacsak nem napszemüvegben játszol.

Anyone else have this problem with floor loot snipers? from CODWarzone

A ‘Krewe Leader’ Sniper Rifle Blueprint a Warzone-ban egy 1913 Variable 4-8x optikával van felszerelve. Bár a felszínen minden rendben van, ez az egyedi távcső az, ami fejfájást okoz a Calderán.

Amikor felveszed ezt a fegyvert, és megpróbálod a távcsövet használni, a játék fényereje véletlenszerűen megváltozik.

„Úgy érzem, mintha flasht kapnék, miközben a napot bámulom” – viccelődött az egyik játékos, miután észrevette a problémát egy nemrégiben lezajlott játék során.

Jelenleg nincs mód a probléma játékon belüli megoldására. Az egyetlen lehetőséged, hogy ezt a Snipert a földön hagyd, amíg egy jövőbeli hotfixet be nem vezetnek.

Jelen állás szerint a Warzone fejlesztői a hivatalos Trello tábla szerint egyelőre nem foglalkoznak ezzel a bizonyos hibával. Ezért nem világos, hogy pontosan mikor javítják ezt a vizuális problémát.

Neked is hiányzik ez a játékmód?

Népszerű mód eltávolítása miatt őrjöng a Warzone közösség

https://leet.hu/shop/newmerch/

×