A Warzone technikailag egy first-person shooter, de egy frusztráló új bug miatt nem tud megfelelni ennek…

Egy first-person shooterben sok minden számít. A jó mozgás, a helyváltoztatás és a játékérzék mind kulcsfontosságúak egy FPS-ben, de a legfontosabb szempont – nem meglepő módon – az, hogy mennyire tudsz jól lőni a fegyvereddel.

Sajnos néhány Warzone játékos számára egy új hiba szó szerint elveszi a játéknak ezt a részét.

Amint azt a streamer ‘ProReborn‘ bemutatta, van egy Warzone glitch, amely megakadályozza, hogy a játékosok fegyvere elsüljön. Nem számít, mennyit kattintasz a gombokkal, vagy dobod le és veszed fel a fegyvereidet, úgy tűnik, hogy egy védtelen áldozat lesz belőled a bugnak köszönhetően.

ProReborn klipjében lövések veszik körül, miközben próbál lőni a fegyverével, de semmi sem jön ki belőle. Frusztráltan eldobja a fegyvereket, majd újra felveszi őket, és újra megpróbálja – ezúttal azt mutatva, hogy a kamera előtt, hogy nyomkodja a ravaszt.

A válaszokban több játékos is azt állította, hogy ugyanezzel a hibával küzdött. Sajnos a probléma nem került fel a Raven Software ismert problémák listájára – úgy tűnik tehát, hogy a fejlesztők még nem kezdtek el dolgozni a javításán.

Ha már az FPS-ről van szó.

Nem csak a pasiké az FPS-világ – Női Warzone streamerek külföldön és itthon

https://leet.hu/shop/newmerch/

×