A legszebb dolog a videójátékokban, hogy bárki játszhatja őket, lehet az fiú, lány, fiatal vagy idős.

A Twitch az egyik legnagyobb live streaming platform, amely több millió felhasználójának sokféle érdeklődési körét szolgálja ki. Eredetileg azonban az online játékosok menedékének szánták, hogy bemutathassák képességeiket – akár versenyszerűen, akár nem. Bár a játékteret továbbra is a férfi influencerek uralják, mára már a Twitch streamerek 35%-át nők teszik ki.

Számos nő mutatja be a játékszenvedélyét és kreatív tehetségét online. Annak ellenére, hogy nem rendelkeznek több millió követővel a nők jól teljesítenek a platformon.

Ezért íme 7 női Warzone streamer, akik megmutatják, hogy nem csak a férfiak játszhatnak.

Kezdjük a nagyobb külföldi streamerekkel, majd áttérünk a magyar játékosokra is.

Kalei

Kalei a FaZe clan tagja, és talán az egyik legszabadszájúbb női Call of Duty / Warzone streamer. Kaleit az egyik legjobb női sniper játékosának tartják, aki több mint 540 ezer követkővel büszkélkedhet a platformon.

 

Jelenleg szünetelteti a Warzone-t, de ki tudja, mit hoz a jövő.

Natarsha

A 317,7 ezer követővel rendelkező hölgy nagy kedvenc a Warzone közösség szemében. A Warzone elött viszont más játékokkal is játszott, mint például League of Legends.

 

Emzy

Emzy a Cloud9 csapat tagja, és a legjobb női Warzone játékosnak ítéli magát. A YouTuberből lett Streamer már évek óta a Call of Duty széria rajongója.

Jelenleg Emzy 78,4 ezer követővel büszkélkedhet.

FIVEBYFIVEx

A hölgy inkább a Rebith szigetein játszik, mint Calderán, szóval lehetséges, hogy sokatoknak az ő játéka közelebb fog állni.

 

Mellesleg FIVEBYFIVEx 51,2 ezer követővel büszkélkedhet.

Racquelxx

Odaértünk a kisebb streamerekhez, Racquelxx 6 ezer követővel rendelkezik és nyilvánvalóan többet szeretne gyűjteni, mivel szinte mindennap nyomja a streamet.

Térjünk át a magyar lányokra.

Sajnos itthon a lányok nem nagyon nyomják a Warzone-t, legalábbis nem streamelik. Én két női Wz streamerről tudok, de természetesen kommentekben kijavíthattok nyugodtan.

Dr_Nati

Hasonló követőkkel rendelkezik, mint a fentebb említett hölgy, Nati éjjeltől hajnalik szeret játszani, szóval lehetséges, hogy nehezebb lesz elkapnod egy két streamet.

 

Nati bátran vállalja, hogy nemrég ismerkedett meg az FPS játékok világával, de ez nem tántorítja el sem a Warzone-tól, sem a Valoranttól, amit mostanában szokott streamelni.

hooneybunny

Egy másik feltörekvő női játékos, akit láttam Warzone-ozni, de ha jól látom, mostanában nem volt aktív a Twitchen.

3,5 ezer követővel vette kőrbe magát, de ha visszatér, biztos feljebb tornászik ez a szám.

Nos, neked van olyan női Warzone játékosod, akit rendszeresen nézel?

Megdőlt a Warzone Quads világrekordja, de csalással vádolják az egyik játékost

https://leet.hu/shop/newmerch/

×